A fidesz azt hiszi ha valami trendi nevű jócsajt rak be a kormányinfóra a kopaszodó és vég nélkül Sorosozó hollik istván helyett akkor azzal megnyeri a fiatalokat?
Azert raktak be a jo csajszit, hogy ne csak a nyaladat csurgasd a hirek hallgatasa kozben, hanem recskazzhass is ha ahhoz lenne kedved.
Mar ez is baj, hogy helyeske a szovivo? Amugy a baloldalon letezik egyaltalan nezni valo porteka? Nem remlik!
Ha szexi szóvivő kell akkor meg ott lett volna újra Selmeczi Gabi. Neki legalább van tekintélye a szavazók előtt.
A nőknek esélyes hogy jobban bejött amúgy Hollik.
"Nem nyeri meg. Már megnyerte."
Nagyon szeretnéd mi:))) Hol vannak a DK-nak a fiataljai? Mikor Ferike beszél hol vannak a fiatalok a közönségből? Kb mennyire teszed a DK támogatóinak az átlag életkorát?
A fiatalok általában ellenzékiek, függtelenül attól, hogy az ellenzék éppen jobb vagy baloldali. Én még jól emlékszem arra, amikor 10-15 éve minden második tizenéves gyereken Kárpátiás póló volt.
Tegyük fel, hogy 22-ben nyer az ellenzéki koalíció. Szerintem azután nem kellesz 2-3 év ahhoz, hogy ismét "vesszen Trianon"-ozó kamaszokkal legyenek tele a nemzetirock együttesek koncertjei.
Én azért teszek magasról trianonra. :D Bár tény taktikai szavazás keretében szavaztam már jobbikos jelöltre helyben.
Valószínű 2022-ben ha lesz szavazás ezt még többen megteszik majd. Párttól függetlenül hiszen ahol erős a DK miért induljon a Momentum és a Jobbik is. És fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!