Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen szervezetek vannak...

Milyen szervezetek vannak amihez csatlakozhatok, hogy támogathassam és segíthessek a magyarországi cigányokon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 22:43
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Lehetőséget kell adni nekik, hogy a saját kultúrájukkal tudjanak érvényesülni.

Amerikában meg Nyugaton sem dolgoznak, hanem városról-városra járják az országot és jósolnak meg mindenféle cuccot eszkábálnak össze, javítanak meg stb...

Ha engedélyeznénk nekik a vándorcigány életmódot lehet itt is jobbra fordulnának a dolgok, és nem is kényszerítenénk őket olyan életmódra, amit nem szeretnek.

2010. júl. 27. 23:32
 12/34 anonim ***** válasza:
88%

"Lehetőséget kell adni nekik, hogy a saját kultúrájukkal tudjanak érvényesülni. "

Amíg a kultúra egy a világon elfogadott normáknak megfelel, addig rendben. De nekem ne mondd, hogy az a kultúra része hogy nem dolgozik, betör, öl, ok nélkül megver valakit. Felőlem oszt énekelhet, dajdajozhat (ha ugye azzal másokat nem zavar a nyugalmában). Csak ugye ott van a másik oldalon a törvény. Mert egy embernek nem csak joga van, amit ők nagyon jól ismernek ám! Hanem vannak kötelességei, vannak betartandó szabályok. Amik ha tetszenek, ha nem: vannak. Na amíg ezeket ők nem hajlandók betartani, addig én miért tiszteljem a "kultúrájukat"?

2010. júl. 27. 23:37
 13/34 anonim ***** válasza:

anyám, egy agyhalott kérdezővel van dolgunk, sőt főleg olyannal aki észre sem veszi ha kérdezünk tőle. biztos "ask-only" user, jobb szeretem az "ask-answer" féléket:)

kérdező, bár nem fogsz válaszolni mert nem látod meg a kérdéseket, szal ugye akkor szerinted egy kannibál törzs kultúráját is el kell fogadni ha azok ideköltöznek?

2010. júl. 27. 23:41
 14/34 A kérdező kommentje:

A cigányok azért lettem ilyen bűnözői hajlamúak mert az erőszakos letelepítéssekkel számukra természetellenes életmódot kényszerítettünk rájuk.

Sok magyar fújolja az olyan országok kormányát ahol még vannak vándorcigányok, de ha megnézzük, pont ezeken a helyeken nincsenek cigánygondok.

2010. júl. 27. 23:45
 15/34 A kérdező kommentje:
azért lettek*
2010. júl. 27. 23:45
 16/34 anonim ***** válasza:
már bocs, de ahol nem képesek alkalmazkodni az országhoz, a többséghez oda ne vándoroljanak be. ennyi. ők a vendégek. és ige igazam volt, bsztl válaszolni! szánalmas vagy.
2010. júl. 27. 23:50
 17/34 anonim ***** válasza:

"Lehetőséget kell adni nekik, hogy a saját kultúrájukkal tudjanak érvényesülni."

A lehetőség adott volt, nem éltek vele. És még én legyek toleránsabb velük? Na azt már nem...

Amerikában meg Nyugaton sem dolgoznak, hanem városról-városra járják az országot és jósolnak meg mindenféle cuccot eszkábálnak össze, javítanak meg stb...

Persze, a munkát mindenhol ugyanolyan könnyű kerülni. Nincsenek elvárások velük szemben, nem kötelezik az általános társadalmi normák betartására őket (illetve lennének, csak nem hajlandóak azokat elfogadni)

"Ha engedélyeznénk nekik a vándorcigány életmódot lehet itt is jobbra fordulnának a dolgok, és nem is kényszerítenénk őket olyan életmódra, amit nem szeretnek."

Ha engedélyeznénk nekik a vándorcigány életmódot lehet, sőt biztos, hogy még ettől is válságosabbra fordulna a helyzet.

Így is nagyon el vannak már szállva maguktól, miközben jómagam minden este úgy lépek ki az utcára, hogy attól kell félnem bármelyik pillanatban leszúrhatnak csak azért, mert ők cigányok...

2010. júl. 27. 23:56
 18/34 anonim ***** válasza:
84%

"A cigányok azért lettem ilyen bűnözői hajlamúak mert az erőszakos letelepítéssekkel számukra természetellenes életmódot kényszerítettünk rájuk. "

Vándorlás közben hogy lehet rendesen dolgozni?

2010. júl. 27. 23:59
 19/34 anonim ***** válasza:
76%

"A cigányok azért lettem ilyen bűnözői hajlamúak mert az erőszakos letelepítéssekkel számukra természetellenes életmódot kényszerítettünk rájuk."

Most már mehetnek ahova akarnak. De össze vissza ne vándorljanak országban, mert csak mégtöbb lesz a felderítetlen bűncselekmény.

2010. júl. 28. 09:36
 20/34 anonim ***** válasza:
62%
Kérdezőnek meg annyit hogy inkább támogassa a magyarokat. Mi is szegények vagyunk!!
2010. júl. 28. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!