Miért jönnek vissza a Kanadába menekült romák, és hogy kellene megoldani a lakhatásukat?
Figyelt kérdés
Az Index szerint a gyötrő honvágy miatt jönnek, de biztos van valami más is a háttérben. És mivel nem jelentkeztek ki szabályosan, a szociális bérlakásaikat is elvesztették.
2010. júl. 27. 22:05
11/23 anonim válasza:
mert ott se nagyon csipázzák őket, hiába multikulti az ország ,de a rablást ők sem viselik el! :D
12/23 anonim válasza:
Kedves kérdező. Látszik a jó indulat rajtad, és az is h egyáltalán nem ismered a cigányokat. Primitív népség, oda mennek ahol nagyobb hasznot tudnak húzni, semmi egyéb nem érdekli öket magukon kívül. Mivel Mo.-on még mindig eléggé megy sajnos az ilyen kultúrálatlan aljanép pozitív diszkriminációja, ezért hazajöttek h verjék a mellüket, és harácsolással szerezzenek minnél többet. Remélem pofára esnek és felvirrad végre az az más nap amiröl Viktor beszélt. Mert ha ezek megint megkapják ingyen a házat amit aztán lelaknak egy év alatt, hogy megint ujért rinyáljanak, akkor az azt jelenti h ez se az a kormány amit a magyarok akartak.
13/23 anonim válasza:
Ott (is) dógozni kellett vóna. Na azé' gyüttek ezek vissza.
14/23 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem vagyok kapcsolatban ezzel az etnikummal. De ez a "gyötrő honvágy" duma azért nekem is feltűnt.
2010. júl. 27. 22:44
15/23 anonim válasza:
Az iylen magyarokért imádkozok, hogy megjöjjön hamar az eszük, akik, legtöbbször dunántúliak, és nincsenek kapcsolatban a cigányokkal. Hogy álljanak ki oylan egységesen a cigányok ellen, ahogy sokszor mi kelet-mo-iak tessszük, még mielőtt hozzájuk is elérnek. Ne dőljenek be a pol-korekt médiának. Hazudik. Legyenek okosak és a más kárából tanuljanak. Ez a cigányszaporulat egy igazi pestis. El kell kezdenünk szaporodni nekünk magyaroknak, különben 50 év mulva átkeresztelhetjük az országot Cigányországra
16/23 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok (V. ker)
2010. júl. 27. 22:51
17/23 anonim válasza:
Pest egyes részei is ebbe a kategóriába esnek. Meg Pest megye gazdagabb részei.
18/23 anonim válasza:
Lakoltassunk ki gój családokat, és költöztessük a rasszizmus elől menekülő ártatlan roma családokat az elkobzott házukba. Sőt, szerintem a gójoktól a vagyonukat is kobozzuk el, felét vegyük el, mint adót, a többi felét adjuk az ártatlan romáknak.
19/23 anonim válasza:
A zsidókkal mi bajod van??? Azok legalább nem lopnak.
A cigányok meg menjenek az aluljáróba koldulni, mint minden rendes hajléktalan. Vagy egye fene, egy egy 9mm-es golyót fizetek nekik.
20/23 anonim válasza:
Én nem engedném vissza őket. Nincs vmi szabály hogyha távol van egy ideig akkor elveszti az állampolgárságát?
Ha nincs kéne hozni ilyen tv-t hogy aki kivándorol utána ujra kérelmeznie kell. ÉS az ilyeneknek nem adnám meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!