Miért jönnek vissza a Kanadába menekült romák, és hogy kellene megoldani a lakhatásukat?
Figyelt kérdés
Az Index szerint a gyötrő honvágy miatt jönnek, de biztos van valami más is a háttérben. És mivel nem jelentkeztek ki szabályosan, a szociális bérlakásaikat is elvesztették.
2010. júl. 27. 22:05
1/23 anonim válasza:
Szerintem vissza kéne adni nekik a bérlakásaikat, meg adni valami pénz amiből újraindíthatják az itteni életüket. Legalábbis szerintem ez lenne igazságos.
2/23 anonim válasza:
Sztem le kéne lőni őket a határon. Ez lenne a legjobb mindenkinek.
3/23 A kérdező kommentje:
De közben nem kapták meg mások azokat a bérlakásokat?
2010. júl. 27. 22:24
4/23 anonim válasza:
Kiköltözök Angliába. Visszajövök. Én mit kapok az államtól??? Szerintem semmit. Akkor ők se kapjanak semmit.
5/23 anonim válasza:
"De közben nem kapták meg mások azokat a bérlakásokat?"
Amennyiben a visszatérő romák jobban megérdemlik a lakásokat, mert a lakásokban jelenleg olyan emberek élnek akik tudnának máshova költözni vagy vehetnének saját lakást, vissza kéne adni nekik. Amennyiben nem, kereséseket kell indítani más szabad bérlakások után.
6/23 anonim válasza:
7/23 anonim válasza:
És szerintem az, hogy a roma gyilkosságok miatt mentek ki az meg abszurd, mivel ez fordított esetben sokkal többször megtörténik csak az nem kerül címlapra az újságokban, csak a különösen durvák (Szögi Lajos, Cozma-ügy).... A cigányok minden napos lopásai, lincseléseik miatt ennyi erővel én is kiköltözhetnénk bármikor Kanadába.
8/23 anonim válasza:
A kurucból még akkor sem lehet összerakni az "igazat", ha a hír kb. 1 mondatból áll. Azt is megkutyulják.
9/23 A kérdező kommentje:
22.27: Hát ez tényleg egy másik nézőpont. De ebből sem tudom konkrétan, hogy miért jön vissza mindenki, aki kiment.
2010. júl. 27. 22:34
10/23 anonim válasza:
Szerintem ennyi erővel adjunk mindnek egy nagy telket rajta valami palotát és vagy 1 milliárd forintot kártérítésként, mivel a csúnya rasszista magyarok miatt kiköltöztek. :(
(Természetesen csak irónia. Mi a fszért kapnának akár csak 1 Ft-ot is?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!