Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz ha akarná megtehetné...

A fidesz ha akarná megtehetné hogy betiltson ellenzéki pártokat? Az szerintem őszintébb lenne mint az ÁSZ-on át kivéreztetni őket.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 23:53
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Ha ilyen megtörténhetne nem lennénk az Unióban.
2020. ápr. 21. 23:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Néztem a NAT Geot aztán valahogy a Hitleres filmekről mindig a mi országunk ugrik be nekem.
2020. ápr. 22. 00:00
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Sajnos nem. De néha jó is, hogy van ellenzék, legalább lehet röhögni rajtuk.
2020. ápr. 22. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

"Néztem a NAT Geot aztán valahogy a Hitleres filmekről mindig a mi országunk ugrik be nekem."

Főleg amikor Köves Slomó hangsúlyozza, hogy most éli nálunk a zsidóság reneszánszát.

2020. ápr. 22. 00:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb és demokratikusabbnak tűnhet ha inkább csak kivérezteti. Persze ha annyira akarná végső soron betilthatná. Várjuk csak meg a választásokat, szerintem lesznek ehhez hasonlóak. Például perbe fogja valamelyik rivális ellenzéki párt fejét ahogy Vlagyimir szokta.
2020. ápr. 22. 00:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A Fideszt kéne már betiltani. Annyi kárt senki se okozott az országnak mint ezek.
2020. ápr. 22. 01:02
 7/10 anonim ***** válasza:

3-as:

"... legalább lehet röhögni rajtuk."

Ugye azt te is tudod, hogy nem sokáig fogsz röhögni?

2020. ápr. 22. 08:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha így folytatódik, akkor csak még jobban lehet röhögni, amikor visszakerül a hatalom a parlamenthez, az ellenzék meg megszólalni nem tud majd, mert rájuk lesz kenve, hogy hátráltatták a védekezést a törvény nem megszavazásával, illetve olyan súlyos vádakkal illették Orbánt, hogy vissza fog élni a hatalmával, diktatúrát csinál meg ilyenek. A propaganda mindennél erősebb lesz, Orbán pedig a megmentő szerepében tetszeleg a behozott lélegeztetőgépek számával dobálózva, meg azzal, hogy nálunk van a legkevesebb halott és a legkisebb gazdasági visszaesés. A másik forgatókönyv persze az, hogy a Fidesz belebukik a válságba, de aki ennyire ragaszkodik a hatalomhoz, az meg fogja tudni oldani így vagy úgy.
2020. ápr. 22. 10:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Nehéz addig parlamentről meg a parlament kontrolljáról beszélni ameddig a 133 legbátrabb dönt mindenről. NA meg Kövér elvtárs házmesterről se feledkezzünk meg.
2020. ápr. 22. 10:55
 10/10 Alex Fly ***** válasza:
Végül is a jogi környezetet megteremtette hozzá. De a mezetközi közvélemény reakciója miatt még visszafogja magát...
2020. ápr. 23. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!