Szabó Timea miért útálja a határon túliakat?
Tudtam,hogy lesz aki azzal jön,hogy a szavazataik kellenek ,oké bizonyos szinten persze,de kinek nem kellenek a szavazatok?
Felvidéken éltem 20 évig,nem kellett minket lefizetni,a mostani ellenzéki banda megoldotta,hogy elnyerjék ,hogy megvessük őket.Népszavazás 2004,Szabó Timike szavai most detto.
Egyébként meg,a magyar tanárnőm azt mondta mindig,gyerekeim Magyarország önmagával határos!
Timike 2 év múlva elveszíti a munkàját, azért hangoskodik hátha Gyurcsány beveszi (ő meg a fletóét).
A fideszbe nem veszik át, a Momentumot túl öreg, az MSZP meg tán nem is lesz már 22-ben.
Ezért feszkós.
"Momentumot túl öreg" - miért a főpolgármester-helyettesük is van jó 50-es.
Szóval kár butaságokat mondani.
# 2 "Nem hiszem, hogy utálná. Csak valószínűleg azt szeretné, hogy én is kapjak legalább 1 db maszkot (pénzért) meg 1 liter hipót, mert eddig még nem kaptam."
Nyugi, te kaptál sok száz erdélyi orvost és sok ezer erdélyi ápolót, akiket mind mi taníttattunk az adónkból, óvodától az egyetemig, sőt, sokukat szakvizsgáig, államilag támogatott helyen, ösztöndíjjal, bentlakással - azért, hogy most a te életedet mentsék meg!
Vigyétek vissza az egyszerhasználatos kesztyűiteket Magyarországra, és küldjétek haza az orvosainkat!
(Mellesleg hozzám sajnos a nyomorult kesztyűitekből és szájmaszkjaitokból sem jutott el egyetlen darab sem - az orvosomat viszont elvittétek!)
Azután a szisztematikus agyelszívás után, amit Magyarország végzett Erdélyben, két teherautónyi gumikesztyű nevetséges álprobléma!
Hidd el, nagyon jó üzletet csináltatok! Én is vennék tőletek szívesen szakképzett orvost gumikesztyűért! Akár két párat is adnék egyért!
"Most Orbán Antallhoz tért vissza"
Nem, Orbán 2,8 millió magyar miniszterelnöke akar lenni.
Nem hiszem, hogy utálná. Én azt sem tudom, melyik párthoz tartozik, de abban egyetértek vele, hogy először a határon belül kéne rendet tenni.
Elmondom az én példám:
26 éves vagyok, albérletben lakom, egy ruhaboltban dolgozom. Megtakarításom sajnos nem igazán van, szakmunkás minimálbért kapok, aminek a bérelt szobám meg a rezsi több, mint a felét elviszi.
Kitört a vírus, a tulaj, a 4 dolgozóból 2-t elküldött. Az egyik én lettem, mert én vagyok a legújabb a csapatban.
Itt maradtam egyedül munka nélkül, SEMMI segítséget nem kaptam az államtól. SEMMIT. Egy darab maszkot sem. Szégyenszemre 26 évesen a szüleimtől kell kölcsönkérnem, hogy az albérletből ne dobjanak ki. Szóval nem tudom, miért az a kormány szlogenje, hogy senkit sem hagynak egyedül... Engem mégis sikerült.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!