Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szabó Timea miért útálja a...

Szabó Timea miért útálja a határon túliakat?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 21. 19:16
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Antall József mondta, hogy Ő 15 millió magyar miniszterelnöke és szerinte minden magyar miniszterelnöknek 15 millió magyarral kell törődnie. Medgyessy azt mondta, hogy ő 10 millió magyar miniszterelnöke kíván lenni. Most Orbán Antallhoz tért vissza és gondoskodik nagyon helyesen, hogy külföldön ragadt hazánk fiainak legyen maszkja

Nem a határontúliak tehetnek róla, hogy apáik idején elcsatolták őket az anyaországtól.

2020. ápr. 21. 19:19
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem, hogy utálná. Csak valószínűleg azt szeretné, hogy én is kapjak legalább 1 db maszkot (pénzért) meg 1 liter hipót, mert eddig még nem kaptam.
2020. ápr. 21. 19:22
 3/24 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem sem utálja csak arról van szó, hogy van itt is eléggé sok hiányosság és az állam más országban lévő embereknek add eszközöket vagy épít dolgokat ami elvileg az ottani ország feladata lenne
2020. ápr. 21. 19:29
 4/24 anonim ***** válasza:
68%

"Nem a határontúliak tehetnek róla, hogy apáik idején elcsatolták őket az anyaországtól."

Ebben én is biztos vagyok, de aki 30+ éve nem jött vissza Magyarországra, az már egyéni döntés kérdése volt.

Egyébként is álszentség úgy elítélni a magyar és magyar közötti megkülönböztetést, miközben ugyanezt csinálják a fideszesek is a külföldre kiutazókkal szemben, hisz ők nem szavazhatnak levélben. Pedig ők is magyarok és ők is épp a határon kívül vannak.

2020. ápr. 21. 19:44
 5/24 anonim ***** válasza:
28%
Szabo Timea szerintem sajat magat is utalja, talan van annyi izlese!
2020. ápr. 21. 19:53
 6/24 anonim ***** válasza:
30%
Nem feltétlen utálja,csak ott köt bele a kormány intézmedéseibe,ahol tud.De ez a felszólalása meredek volt.
2020. ápr. 21. 19:54
 7/24 anonim ***** válasza:
33%

"aki 30+ éve nem jött vissza Magyarországra, az már egyéni döntés kérdése volt."

Nem hagyhatjak ott az anyafoldet, mert akkor eri el celjat Trianon. Inkabb vallaljak a sanyaru sorsukat bizva abban, hogy egyszer meg visszakapjuk azokat a teruleteket es ujra lesz nagy Magyarorszag.

Vegul is az NDK-t is visszaadtak a nemeteknek! Miert ne kaphatnank mi is vissza azt, ami valojaban ugy is a mienk?

2020. ápr. 21. 20:01
 8/24 anonim ***** válasza:
37%
Meg Matyas kiralyunk es a nagy szabadsagharcos Rakoczy is azokrol a teruletekrol szarmazik ... es lehetne sorolni, hogy mennyi tortenelmi jogunk van azokhoz a foldekhez.
2020. ápr. 21. 20:04
 9/24 anonim ***** válasza:
79%

Nem fontos Orbánnak sem a határon túliak helyzete, csak a szavazatuk kell. Sajnos Erdély nagyon elmaradott, nem is csoda, hisz Románia sokkal zártabb volt, mint mi. Az ott élő időseket, ha úgy tetszik, boomer-társadalmat agyon könnyen manipulálhatja az álljobboldali mantrájával. Bekajálják, mert a (boldog) tudatlanságukban azt hiszik, hogy Caucescu-k ülnek Brüsszelben, meg Európában, Viktorban meg a megmentőt látják, mert ő zavarta ki a kommunistákat, ami persze nagy blődség. Egy felvidéki magyar inkább lesz felvilágosultabb, mint egy erdélyi, mert Szlovákiában fejlettebb is, mint Románia, de még Magyarországnál is. Vajon egy felvidéki egy jelenlegi Magyarországban, vagy egy stabilabb Szlovákiában élne? Ez jó kérdés.

Egyébként rendben van, hogy magyarok, meg ápolják a magyarságukat, de oda adóznak, ott élnek, ott használják az állami szolgáltatásokat, nem itt, tehát tessenek ott szavazni. Vagy, ha ők szavazhatnak, akkor a Nyugaton élő magyaroknak is lehessen szavazni, de érdekes mód, nekik szándékosan megnehezítik, hiszen a Fidesz miatt léptek le, és talán ők a "migránsokkal teli Európáról" is többet tudnak, mint Marika Vásárosnaményról.

2020. ápr. 21. 20:27
 10/24 anonim ***** válasza:
30%
Mert a Fideszhez húznak, nem a pöttöm kis pártjában pattogó pöttöm kis Timikéhez. :)
2020. ápr. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!