A koronavírus tagadás az bűncselekmény, mint a holokauszt tagadás?
Az egyik nap olvastam egy cikket arról, hogy egy magyar orvos olyanokat terjesztett, hogy a koronavírus nem is olyan veszélyes meg stb. és ezért erkölcsi bíróság elé állították.
Szóval akkor ez azt jelenti, hogy tilos a koronavírus veszélyeit tagadni, ebben nem lehet vélemény szabadsága az elmernek? Ugyanúgy ahogy a holokauszt tagadás is tiltott például. És aki ezt terjesztené, az bíróság elé kerülhet.
a nemzethy nátha komoly dolog, őrizzük meg a pánikot, ha kérhetem
ám melyik holokausztra tetszik gondolni?
Én arrra gondoltam, hogy miután több embert letartóztattak rémhírterjesztés vádjával, ezt a doktor bácsit akit etikai bizottságnál fognak vizsgálni, vagyon miért nem tartóztatták le??
Hiszen a rendőr mi alapján tartóztat le valakit?? Az alapján hogy mondókája eltér a hivatalos Cili nénis verziótól...ergó ennek az orvosnak is dutyiban lenne helye, nem?
Lehetséges hogy ő egy felkért vírustagadó volt, hogy az orvosok ezután kétszer is meggondolják milyen "butaságot" is mondanak????
2-es: kérdező nyilván erre gondolt:
Nah de vájá' hogyan lehet elfogadni vagy tagadni egy vírust?
XD
Nem látod, nem érzed.
Azzal nem veszélyezteted mások életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!