Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mikor fogják feloldani...

Vajon mikor fogják feloldani a korlátozásokat a koronavírussal szemben?

Figyelt kérdés
Lehet itt bohockodni, meg mindenféle jött ment orvost, professzort faggatni, hogy szerintük még hány ÉVIG! lenne szóükség ezekre, meg még szigorúbb intézkedésekre, az igazság az, hogy ez így NEM MEHET tovább, sok ország már Május elsejével feloldja, mert gazdaságilag nem akar belefulladni.... A kérdés, Magyarországon vajon mikor oldják fel?
2020. ápr. 18. 00:12
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
77%

10-re:

Nyár második felében, legkésőbb nyár végétől.

2020. ápr. 18. 00:53
 12/43 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk magánrendelőbe járok de ők is csak sürgősségin vannak.

Mondjuk az még messze. Kár hogy nem lehetne negatív teszthez kötni az ellátást pl.

2020. ápr. 18. 00:54
 13/43 anonim ***** válasza:
25%
Ha sok ország május elsejével feloldja, és feljebb megy a halálozások és fertőzöttek száma sokat elértek, és megint mehetnek vissza a karanténba!
2020. ápr. 18. 00:57
 14/43 anonim ***** válasza:
26%
2022
2020. ápr. 18. 01:10
 15/43 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy a #9-es írta, fokozatosan elkezdik majd feloldani, nagyjából azokban a fokozatokban amit leírt. Akár tart még a járvány, akár nem. Egyszerűen túl nagy lesz a társadalmi nyomás és a gazdasági kár.

Persze az egyik tábor hangosan világvégét fog kiabálni (főleg ha saját maga krónikus beteg, v. valamelyik rokona és van pénzügyi tartaléka amiből vígan elvan), de a másik tábor meg követelni a korlátozások enyhítését. Aki elveszíti a munkáját, jelentősen csökken a jövedelme, enni akar a gyerekének az - akármilyen csúnyán is hangzik - lesz.ja a krónikus betegeket (ha neki nincs ilyen rokona).

A politikusok - mindenhol a világban - meg mérlegelni fognak melyik tábor hoz több szavazatot és meghozzák a döntést.

2020. ápr. 18. 01:41
 16/43 anonim ***** válasza:
58%

Eddig bizakodó voltam, de látva a kormányzati kommunikációt, és önkormányzati látszatintézkedéseket tartok tőle, hogy tényleg ki akarják véreztetni az embereket. Teljes mértékben egyetértek a polgári engedetlenséggel, amit néhány kereskedelmi egység tulajdonosa csinál, remelem, hogy minél többen követik a példájukat, és egyéni szinten is minél több ember használja ki a korlátozó rendeletben levő kivételeket.

‘48, ‘56, ‘89 után lehet, hogy újra utcára kell menni a szabadságunkért

2020. ápr. 18. 07:19
 17/43 anonim ***** válasza:
86%

Nem leszek népszerű, de a svédeknek van igaza. Így sokkal több áldozat lesz.

A gazdasági áldozatokról nem is beszélve. Ez katasztrófa. Most nem azért, de nem pestisjárvány van.

2020. ápr. 18. 07:52
 18/43 anonim ***** válasza:
86%

Belátható időn belül, mert amilyen lazulás tapasztalható, kizárt, hogy júliusban legyen a tetőzés...a valóságban!

Kicsit más! Tudom, tudom "ezneminfluenza!4!", de jó eséllyel covidos fertőzésbe tán még 10 év múlva is meghalna valaki hasonlóan az influenzához, amire pedig oltás is van évtizedek óta. És akkor még 10 év múlva is "veszélyhelyzet" lenne? Ugyan már! Teljesen életszerűtlen.

2020. ápr. 18. 08:59
 19/43 anonim ***** válasza:
72%
Remélem szeptembertől visszaáll minden a régibe és meglesz az oltás is. Én optimista vagyok. (attól még lehet, hogy nem lesz igazam)
2020. ápr. 18. 09:32
 20/43 anonim ***** válasza:
27%

Az említett európai országokban már elérte a csúcspontját a járvány, ezért fokozatosan elkezdenek lazítani. Mi itt még nem tartunk, az aktív esetszám továbbra is emelkedik, bár a görbe már láthatóan laposodik. Április végére meglehet akár a tetőzés is, utána szerintem mi is lazítani kezdhetünk.

Egyébként meg nem csak olyanok halnak meg, akik "amúgy is meghalnának"

2020. ápr. 18. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!