Orvosokra miért nem vonatkozik a rémhírterjesztési törvény?
12
Nekem még ez a Tamasi József is gyanús, hogy ő a felkért ellenálló. Ezek után még az orvosok is meg lesznek félemlítve. Kicsit meghurcolják ezt a Tamasi Józsefet de baja nem esik. A többi orvos meg behúzza fülét farkát és hallgatnak még akkor is ha nyilvánvaló az átverés. Nem tudom így van e de a politika így működik...
21:06: fiatal, egészséges és szép, hm? Olyan, amilyet csak a moziban látsz. Elmész te a...
hehehehehehe...SAJNOS BELEFÚJ A SZÉL A MIKROFONBA, de jelentkezett a krémhírterjesztő orvos egy új videjóval...
18:46: [link]
Így osszad az észt.
18:58
Ezért nem értem miért nem varrták be jól a doktor urat aztán mi a karosszékből hátradőlve nézhettük volna amit tömlöcbe vetik és ő meg védekezik a népbíróság előtt...Aztán kivonszolják és nagy autodafé keretén belül elégetik mint vírustagadó istentelen sátánistát....Úgy látszik ő valójában védelem alatt áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!