A parkolás ingyenessé tétele pontosan kiknek segít és hogyan?
Arra van,hogy minél kevesebb ember menjen tömegközlekedéssel, mert ott könnyű megfertőződni, kicsi a légtét is.
Meg, lehetetlen tartani az 1,5-ös távolságot.
2#
Nem.Sokan csak bevásárláshoz használják Bp-n.
Vidéken más a helyzet, ott nagyon gyér a tömegközlekedés.
Ara van hogy kibaccanak a fővárosi emberekkel
Pl: lesz majd aki ha elmegy hazulról, mire haza mennen nem lesz hely csak kilóméterrekkel arrébb mint ahol lakik
+ ezzl is pénz akarnak elvenni az ellenzéki vezetésű önkormányzatoktól
Annyira átlátszó Orbán minden döntése
Nem is értem hogy nem értik akik nem értik, mia célja...
4#
Budapesten a rendszerváltás óta alig van fejlődés ezen a téren.
Nem tudom, voltál-e nagyobb BP-hez hasonló méterű és lakosságszámú német városban-e.
Én igen, minden sarkon van mélygarázs, parkolóház.Az utcákban nem egymás hegyén, hátán állnak az autók.Pedig ott aztán tényleg, akinek lehetősége van kocsival megy.
Budapesten, alig van mélygarázs meg parkolóház.Ez nem csak Talós a hibája, hanem Demszkyé is és Karácsonyé is az lesz, nem változtat.
"Pl: lesz majd aki ha elmegy hazulról, mire haza mennen nem lesz hely csak kilóméterrekkel arrébb mint ahol lakik"
Ez minden autózásnál megtörténik, ha kevesebb parkoló van a lakás közelében, mint autó.
Viszont akinek be kell járnia és nem tud gyalog vagy bringával menni, annak nagyon jól jön, hogy nem kell havi 50-70000 Forintot parkolásra költenie.
O1G-nek mégpedig úgy, hogy az emberekben csak annyi marad meg hogy jót tett.
Persze ez O1G-nek semmibe sem került, az önkormányzatoknak komoly érvágás, a vírushelyzettel kapcsolatban pedig teljesen értelmetlen.
Golyót neki.
"Budapesten, alig van mélygarázs meg parkolóház.Ez nem csak Talós a hibája, hanem Demszkyé is és Karácsonyé is az lesz, nem változtat."
Nem akartam politikát belekeverni, de mi alapján nem lesz hibás Tarlós, ha egyszer 9 évig volt főpolgármester?
"Nem.Sokan csak bevásárláshoz használják Bp-n."
És akkor most tudnak menni dolgozni kocsival? Eddig mi akadályozta őket? Mert parkolóhely ezzel az intézkedéssel, csak kevesebb lesz, nem több.
#8 Mit nem értesz azon a mondaton, hogy nem CSAK Tarlós hibája?
Mivel éppen a "maradj otthon" sztori kellős közepén vagyunk és sokkal kevesebb embernek kell mennie bárhová, így azon aggódni hogy nem lesz elég parkolóhely, eléggé butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!