Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik orbánt szidják a korrupci...

Akik orbánt szidják a korrupció miatt, ti nem ezt tennétek a helyében?

Figyelt kérdés
Ott lennétek egy birkanép miniszterelnökeként és ott lenne a lehetőség hogy következmények nélkül lophatnátok korlátok nélkül, ti nem ezt tennétek? Eléldegélnétek az alap fizetésetekből esetleg néha nélkülözve valamit, tudatában annak, hogy bármikor lophatnátok annyi pénzt bármilyen következmény nélkül, amiből minden álmotokat megvalósíthatnátok? Csak gondoljátok magatokat a helyébe.
2020. ápr. 16. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem vannak, akik nem.
2020. ápr. 16. 16:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyit nem lopnék hogy még az ükunokáim ükunokái is az általam összelopkodott pénzekből éljenek majd.
2020. ápr. 16. 16:18
 3/16 anonim ***** válasza:
19%

Én fideszes vagyok és azt mondom: Gyúcsány is lopott, Victor is lop, én is lopok, te is lopsz - oszt akkó mi van?

Ezektű úgysincs jobb, kire szavazzak?

Hajrá, Mihály bá!

2020. ápr. 16. 16:23
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Én nem. Mondjuk én egy ilyen hülye idealista vagyok, nem pedig sikeres, életrevaló Igaz Matyar, aki még a jég hátán is megél és csak úgy pörögnek a milliárdok a bankszámlájára.
2020. ápr. 16. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Még ha lopnék is, nem ennyit.

A kettes azt kihagyta, hogy nem csak megélnek ebből az ükunokái, hanem még szigetet is vesznek majd.

2020. ápr. 16. 16:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mészáros Lőrincnek több mint 400 milliárdja van. Én megelégednék 40 milliárddal 360 at adnék a népnek.
2020. ápr. 16. 16:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire is döbbenetes ezt olvasni a fideszesek erkölcsi érzékével: NEM.

Személy szerint voltam már vezető beosztásban, bíztak már rám sok pénzt is, és soha EGYETLEN FILLÉRT SEM vágtam zsebre, a törvényesen megítélt fizetésemen kívül.

Nekik sem volna mit szétlopniuk, ha mindenki úgy gondolkozna mint ők!

A piaci áruk ötszörösére túlárazott stadionjaik meg kisvasútjaik, meg várba költözésük árát miből finanszírozzák, szerinted?

Abból, hogy még mindig van sok millió tisztességes, keményen dolgozó ember ebben az országban, aki nem lop, a keresetét pedig bevallja és adózik utána a közösbe!

A Fidesz-maffiózók onnan lopják ki, soha nem látott mértékben, és viszik ki az országból, Off-shore-számlákra, adózatlanul.

Én se nem loptam, adót sem kerültem el soha, nyaralni is belföldön szoktam, nem közpénzen, Bahreinben, nem vadászok rénszarvasra Skandináviában, és nem olasz táskákra meg svájci órákra költöm a pénzem (ha volna annyi, akkor se arra költeném).

A gyermekemet nem külföldi magánegyetemen taníttatom, belföldön szerzett pénzből!

Szóval a fideszesekkel ellentétben nem a magyar közvagyont lapátolom kifelé az országból és a közösből, hanem sok millió honfitársammal együtt gyarapítani igyekszem!

De politikai pályáról mégsem álmodoztam soha, tudom, úgysem szavaznátok rám (se) - mert sajnos olyan sötéten gyűlölködni, a saját honfitársaimat egymás ellen hergelni és annyi mérget fröcskölni sem volnék képes soha mint egy fideszes maffiózó (pláne olyan álszent, álkeresztény képmutatással!).

Úgyhogy marad a régi rend: a kedvenceitek lopnak, csalnak, hazudnak - mi, tisztességes, magyar átlagemberek pedig kétségbeesetten próbáljuk pótolni a közös kasszából mindazt, amit szétloptak a NER-huszárok, hogy esetleg egészségügyre, oktatásra, kultúrára, infrastruktúrára is jusson két forint, miután megtömik a zsebeiket, felköltöznek a várba, kivonatozgatják magukat, és már minden üresen kongó stadiont sikerült felépítsenek az isten pénzét is elnyelő, mégis, lótrágyát sem érő magyar focinak.

Szívesen!

2020. ápr. 16. 16:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem!!!! végre kell jönni egy embernek aki ezt a népet felemeli és nem a sárba tapossa a saját gazdagodása érdekében.

Az igaz hogy ilyen ember 100 évben egyszer születik de bízok benne hogy rövidesen itt lesz közöttünk ez az ember és elsöpri ezt a söpredéket ezt a mocskot aki most uralkodik rajtunk és szemtelenül lopja a javainkat.

2020. ápr. 16. 17:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azt tenném. A fódbalizsták jáccadozzanak a szabadidejükben, ha van kedvük meló után ingyen, és pár forintot hagynék a kasszában is, mindet nem vinném haza.
2020. ápr. 16. 17:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, lehet furcsa, de vannak tiszteséges emberek, akik nem lopnák ki a másik szemét. Tegnap ettem fagyit, 300 forint ott volt a pulton, majd mondta az eladó csaj, hogy sokat adok. Mondtam, hogy az már eleve ott volt. Mészáros gondolom örült volna, hogy 300 forinttal így olcsóbb a 2 gombóc fagyija.

Ősszel hentesnél vettem kolbászt, rosszul adott vissza, de az én javamra. Észrevettem, s egyből jeleztem neki, majd odaadtam az ezrest.

Ezek pedig egyáltalán nem nagy dolgok, és hiszem, hogy az emberek többsége így tenne. Te és orbánod, mészárosod, tiborczod, valószínűleg eltennétek az ingyen jött pénzt.

2020. ápr. 16. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!