Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért tűrik olyan nehezen a...

Azért tűrik olyan nehezen a korlátozást, mert sokan nem tudják magukt otthon mivel elfoglalni?

Figyelt kérdés
Nem értem, sok embernek lételemévé vált a felesleges menés. Menni, menni, csak menni céltalanul. Ezek az emberek vajon menekülnek valami elől? Ennyire nem mernek szembenézni a gondolataikkal, sajátmagukkal, legbelső démonaikkal? És ahelyett inkább a jövést-menést választják?

2020. ápr. 15. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélgess el a saját démonaiddal, van e kedvük sétálni majd egyet a friss levegőn, ha vége a korlátozásoknak. Lehet nektek is tetszeni fog majd.
2020. ápr. 15. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Magam részéről azért, mert a korlátozásnak nincs semmi értelme. Vegyük sorra a lehetőségeket:

1. Valóban olyan fertőző és olyan veszélyes, amilyennek beállítják. (Ezt én kizártnak tartom, mert akkor sokkal több halott lenne.) Ez esetben nincs értelmük a korlátozásoknak, mert előbb-utóbb muszáj feloldani őket, akkor pedig úgyis végigsöpör az országon a járvány. Korlátozások nélkül viszont legalább a gazdasági válságot megúsztuk volna.

2. Valóban olyan fertőző, mint mondják, de nem annyira veszélyes. Ez esetben már minimum több millióan elkapták, és még sincsenek tömeges elhalálozások, tehát nincs értelmük a korlátozásoknak.

3. Nem olyan fertőző, mint mondják, de veszélyes. Ez esetben nagyon alacsony az esélye, hogy elkapja az ember, tehát nincs értelmük a korlátozásoknak.

4. Se nem olyan fertőző, se nem olyan veszélyes, mint mondják. Ez esetben természetesen szintén nincs értelmük a korlátozásoknak.

2020. ápr. 15. 15:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Addig ameddig a "jövés-menés" nem árt másoknak, semmi baj vele.
2020. ápr. 15. 16:05
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
41% te aztán nagy járványügyi zseni lehetsz, ha okosabbnak találod magad egy sor nyugat európai ország járványügyi szakemberénél. Remélem amikor majd esetleg több ezer ember ömlik rá az egészségügyre, neked és a hozzád hasonlóknak nem jut majd lélegeztetőgép.
2020. ápr. 15. 16:11
 15/22 anonim ***** válasza:
23%

Nem gondoltam, hogy ennyi retardált van. Pár hónapot ki lehet bírni otthon, ha arról van szó, hogy ne évekig tartson ez, vagy ne haljanak meg ezrek. Kit érdekel, hogy a 2. válaszoló jellegű fszkalapok rendezvényekre akarnak járni. Lol. Vajon híreket nem olvas, hogy rengetegen fertőzödtek meg mert ilyen helyekre járkáltak pedig tudták, hogy nem kellene?

"Úgy látszik az emberek nem akarnak élni." Ok vagy lehet, hogy éppen élni akarnak, de te nyugodtan nyalogass kilincset.

2020. ápr. 18. 23:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

En nem vagyok egy nagy menos mar. Regen mentem-menten.

De most nagyon kellenes helyen lakom es igy kepes vagyok sokat benn dogleni a hazban.

Pont ezert tudom. hogy milyen rossz hatassal van az emberre a bezartsag. A mentalis egeszsegnek nem tesz jot.

Kell a napfeny, a friss levego, a testmozgas.

Szoval igen meg a celtalan menes is hasznosabb, mint otthon ulni.

Mellekesen a korona meg mindig nem az egeszseges, fiatal felnottekre veszelyes.

Az idoseknek es betegeknek KENE otthon maradniuk izolaltan.

Az egeszsegugyrol meg annyit, hogy total feleslegesen vannak kiuritve az agyak Magyarorszagon, meg kulfoldon is...

Simitsuk el a gorbet, aztan sose erte el a kapacitas 90%-at se a korhazi agyak felhasznalasa. De kidobtak egy rakat embert a korhazakbol mar elore. Mintha most felvennel egy pelenkat, hogy majd 2 ev mulva lehet inkontinens leszel.

Majd a cukros-pajzsmirigyes beteg szedi a kovetkezo 3 honapban a gyogyszeret kontroll nelkul. Tok jo.

A hasnyalmirigyrakost meg majd szinten 3 honap mulva diagnosztizaljak, ami meg mar rohadtul keso lesz.

Felfujtak egy influenzahoz hasonlo betegseget.

Idosek, gyengek minden evben haltak meg, csak a media sose dobalta a a szamokat!

Ti nem lattatok sok embert meghalni, igy azoknak az felelmetes. Az meg megint furcsa, hogy mindenki mennyire tulertekeli az elet hosszat. Nem az szamit hany evet elsz meg, hanem hogy milyen eletminosegben eled azt meg.

Pl. ha valazthatoo hogy elvigyen egy korona 80 evesen. Vagy elek 95-ig, de 83 evesen kapok egy szelutest, lebenulok, inkontinens leszek, majd 87-tol demens is leszek, 90 eves koromtol azt se tudom hol vagyok es a sajat csaladomat nem ismerem fel, majd 94 evesen teljesen agyhoz kotve vegetalok kozel egy evet higy az influenza elvigyen 95 evesen. Hat kisapam, akkor vihet a korona vagy akarmi 80 evesen.

2020. ápr. 24. 23:45
 17/22 anonim ***** válasza:
65%

14 tunderke. Uresek a korhazak annyian ozonlenek ra az egeszsegugyre. 🤭

Es nem csak Magyarorszagon. Az Egyesult Kiralysagban is.

Egy fitatal eleteros ember kellemetlen kohogessel es lazzal atesik az egeszen.

Van aki tunetet se produkal.

Aki meg 80 feletti, hat gyerekek. mennyi Magyarorszagon az varhato atlageletkor? Hova eljen meg az ember? 110-ig? Halandok vagyunk, nem

halhatatlanok.

Amugy is horror amikor mar a test elfaradt, az elme meg ep, vagy forditva es ezek kombinacioja. En nem kerek belole. Vigyen el a szezonalis influenza vagy a covid-71

2020. ápr. 24. 23:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Budapest ostroma alatt mit csinált volna magával ez a sok szerencsétlen, aki még ennyi lezárás miatt is vinnyog - azért arra kíváncsi lennék.
2021. márc. 16. 20:22
 19/22 árokpart ***** válasza:
55%
18-as Ne hasonlítsuk össze a kettőt.
2021. márc. 16. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
#18 Háború, természeti katasztrófa vagy járvány idején meg lehet érteni az ehhez hasonló korlátozásokat. Most ezek közül egyik sincs, szimplán csak diktatúra van.
2021. márc. 16. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!