Szerintetek több gyerek fog születni, azért, mert a koronavírus idején sokan otthon maradtak?
Egyértelműen igen.
Előbb-utóbb mindenki elkezd unatkozni.
Szerintem nem, mert (bár várandós vagyok jelenleg) akinek van egy kis esze, nem most kezd bele a babaprojektbe. Nagyon vártam ezt a terhességet, de az orvosokhoz járás most akkora macera lett, hogy hihetetlen. A magánrendelők sorban zárnak be, így csak az sztk-s rendelés marad lassan, de ott hihetetlen fejetlenség van.
Az első terhességemnél minden sokkal másabb volt, minden olyan zökkenőmentesen zajlott.
Mivel rengetegen lesznek munkanélküliek, megtakarításokat felélik, a gazdaság ki tudja, mikor áll fel... így felelős ember ilyenkor főleg nem vállal gyereket, ráadásul olyan bizonytalan ez a helyzet, hogy azt sem tudjuk, meddig tart.
Előző válaszadóval egyetértve, az egészségügy is a padlón van, testvérem is gyermeket vár, az ő vizsgálatait is lemondták...
Amúgy inkább kevesebb gyerek lesz. Nagyon sokan leszegényednek, a gazdaság bedől, állam bácsinak előbb-utóbb elfogy a tartalék pénze amit most a gazdaság megmentésére használ fel. Ha elfogy a pénz, eltűnnek a rendőrök és a katonák is. Archaikus állapotok jönnek létre, fél év - 1 év és sokan egyedül vagy csoportokba verődve lopnak, rabolnak, gyilkolnak, attól akitől még van mit, csak hogy meglegyen a napi betevő. Az éhség nagy úr. Azon se csodálkoznék, ha egy újszülöttre is potenciális friss és zsenge húsforrásként tekintenének.
De nézzük az érme jó oldalát. Kevesebb repülő és kocsi --> tisztább máris a levegő, tisztulnak a vizek, ahogy leállnak a gyárak, egyre kevesebb szennyeződés kerül a természetbe, csökken az üvegházhatás, majd szépen visszazöldül a bolygó. A végén még a Nagy Korall zátony is megmenekül és a jegesmedvék alól se olvad ki a jégtábla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!