Ha már elegem van ebből az irracionális vírus hisztériából, akkor büntetést érdemlek?
Figyelt kérdés
Tele van a tököm veled,ha beszólsz a maszkot lököd neked,.
Csak maszkban dolgozhatok,munka előtt maró hatású hipó oldatba kell mártanom a kezem.
2020. ápr. 13. 20:00
2/9 A kérdező kommentje:
# 1
Nem VAGY TALÁN IGEN.. DE MUNKA ELŐTT HIPÓOLDATBA KELL MÁRTANOM A KEZEM ÉS CSAK MASZKBAN DOLGOZHATOK.Ez ELŐÍRÁS A MUNKAHELYEMEN.Ha ezt nem tartom be,akkor nem dolgozhatok.
2020. ápr. 13. 20:11
4/9 anonim válasza:
Akkor ne dolgozz. Nem csak a te egészségedről, életedről van szó.
5/9 anonim válasza:
Kár hogy a stílusoddal tönkreteszed a kérdésed jogosságát. Ha nem így fogalmaznál még igazad is lehetne.
6/9 A kérdező kommentje:
# 3
A munKAHELYEMEN bevezették,hogy kézfertőtlenítés után és csak maszkban végezhetem a dolgom.Holott ez csak egy sima raktáros munka nem sebész vagyok.Ez nem alaptalan óvintézkedés?
2020. ápr. 13. 20:23
8/9 anonim válasza:
Jogodban áll megkérdőjelezni a helyzetet.Sokan vannak így vele.
9/9 Koplárovics Béci válasza:
"Holott ez csak egy sima raktáros munka nem sebész vagyok"
Találkozol közben más emberekkel? Mit hallottál arról, hogy hogyan terjedhet a vírus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!