1/15 árokpart válasza:
Miért romlana, mikor már a legtöbb európai ország kifelé megy belőle.
2/15 anonim válasza:
Nehéz kérdés, erre szerintem egyelőre nem készülnek, épp elég gond egyelőre az érettségik lebonyolítása is.
Szerintem később kezdődne a tanév, és következő év nyarán is lenne iskola, ha ez indokolt.
#1 Korai még ezt mondani, és ha így is lenne, benne van hogy lesz második hullám vagy akár több is, szóval erre is készülni kell.
3/15 árokpart válasza:
Ha netán pl. Kínában meg is jelenne egy második hullám, akkor ezek után már azonnal nem fogadnánk Kínából érkező járatokat, kínai embereknek nem adnánk ki vízumot. Messze nem érne minket annyira felkészületlenül, hogy ne folyhatna tovább az élet.
4/15 A kérdező kommentje:
#1. Miért ne romolhatna? Az emberek ellazulnak, újra kezdődik a tanév, mindenhol tömegek vannak és bumm, jön a második hullám.
2020. ápr. 11. 16:14
5/15 anonim válasza:
Kezdhetik távoktatással a tanévet, ha jók az idei tapasztalatok.
6/15 anonim válasza:
Nem unjatok a rémhír terjesztest?Qva optimistak vagyok!
7/15 anonim válasza:
Én nem fogok távoktatásra járni,akkor inkább elmegyek passzív félévre
8/15 anonim válasza:
Összeomlik és becsődöl ahogy minden más is.
9/15 anonim válasza:
Kilenc év alatt járják a nyócat azt jóvan.
10/15 anonim válasza:
Ha ez őszig eltart, akkor az oktatás lesz a legkisebb gondunk, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!