Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Április 15-re több mint 200...

Április 15-re több mint 200 ágyat kellett volna szabaddá tenni az OORI-ben, akkor most egy halom kórházi kezelésre szoruló embert kihajítottak, vagy egy halom embernek nem is lett volna szüksége kórházi kezelésre valójában?

Figyelt kérdés
Vagy csak egy tök sima politikai tisztogatás történik aminek nem tudjuk az igazi hátterét? (Az viszont biztos, hogy aki elrendelte annak már a lipótmezőn lenne a helye, de hogy ne kerülhessen oda, rég bezárták.)
2020. ápr. 13. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

10

Súlyos betegeket NEM dobnak ki. Valami járóbeteg, időszaki kezelésre odajárókat irányítanak át máshova olyan ágyakról amikhez orvosi OXIGÉN van bekötve, és most nem használják, mert nem kell.

Azt a kb 200 oxigénes ágyat kellett volna felszabadítani.

2020. ápr. 15. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

6-nak...Bocs, ez érdekelne, hogy hogy van.

Az ügyelet, az a OORI ügyelete lenne?.......

----------------------------------------------------

Szóval ez a kicseszett egybewúlt ejrópa ilyen fos. Mert megtehetnék azt, hogy itt ellátnak, mivel hogy véletlen így alakult de nem..Franciában van biztosításom. Kiadtak egy sürgősségi ellátásra jogosító kártyát, ameivel az Szegeden lévő ügyeleti orvos elhajtott mert szerinte a 6 hete felhelyezett katéter cseréje nem sürgősségi eset és bír az még 2-3 napot. Menjek a szakrendelésre, mert hogy ez oda tartozik.És hogy ne éljek vissza a sürgősségi ellátással Én 1,5 hónapja Magyarországon vagyok egy operáció miatt amit itt akartak megcsinálni Budapesten egy magán klinikán fizetősbe.Operáció kormányilag letiltva Pénzem elfogyott az országot nem tudom elhagyni de keresztül sem utazhatok fél európán. Erre kidobnak mindenhonnan. a szakirendelésről mert az meg fizetős. Így van ez miden Eu ország állampolgárával Az orvosok egyszerűen bűnözők, gonoszok elvetemült férgek. Eddig ez a tapasztalatom. Ezt mindenki elmondhatja akinek urológiai problémái vannak. Esetem nem egyedi eset.

2020. ápr. 16. 18:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Az indexnek írd meg a sztoridat! Pont az ilyet keresik!
2020. ápr. 16. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!