Úthasználati dij! Cimen pénzbehajtás a halom kátyukért! Ti fizetitek majd, ha Orbánék bevezetik?
meg dúgódij
lesz itt minden
méshol előbb csinálnak vmit, aztán kérnek érte pénzt
nálunk fordízva
kérnek pénzt, aztán nem csinálnak semmit, ellenben még több pénzt lehet zsebbe tömködni
én igenis sajnálok ezektől minden fillért, mert mindig csak a maguk pecenyéjét sütögetik, egyik nagyobb rablóbanda mind a másik
"szegényeket sújtja vele"
Mert aki nem szegény, az talán nem fizet?
A szegényeknek amúgy sincs autója, ha meg van, akkor papír nélkül. Faluban élek, nem kell bemutatni...
Amúgy valaki rakna egy linket, mert én meggugliztam és nem találtam semmit.
Adja az Isten, hogy ne kelljen senkinek ezekért a szlalompályákért fizetni.
Styloo
Ami az első cikkből kiemelendő:
A fölső száron természetesen azok vannak, akik eddig is a fölső száron laktak – sok-sok L-es és K-s rendszámú audis, BMW-s, mercis, volvós, lexusos. Ők nettó spórolnak az új rendszeren, hiszen annyit pályáztak, hogy eddig is megérte nekik az éves díj – juhé, mostantól csak fele annyit fizetnek majd.
Képzeld, Romániában is van úthasználati díj. Szlovákiában is.
A teherautókat ausztriában sarcolják meg, ezért magyarországon át kerülnek a 86-oson. Mi meg hülye módon ingyen átengedjük őket, amikor nálunk szennyeznek.
A tranzitforgalmat nyugodtan szét lehet adóztatni, mvel egy centi haszna nincs belőle az országnak, ellenben már több 100 milliárdot dobtunk ki hogy kapjanak autópályát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!