Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vizionálnak sokan...

Miért vizionálnak sokan válságot a korona miatt?

Figyelt kérdés

Semmiféle komoly válság nem lesz.

A turizmus, vendéglátás másfél év alatt visszaáll olyanra, mint a Korona volt.

A gyárak, autógyárak meg már májusban beröffennek.

A munkaerőpiacon maximum stagnálás lesz.

Beszélek 2 nyelven folyékonyan, MSC szintű diplomám van.

Ugyanúgy elfogom kérni azt az összeget, mintha nem is lett volna Korona vírus.

2020. ápr. 13. 15:03
1 2 3
 21/29 árokpart ***** válasza:
100%
Szomorú nagyon amit itt írtok, de sajnos nagyon reálisnak tűnik. Nem félő, hogy ebből ősszel vagy még előbb megismétlődhet 2006? Mert kezdenek kísértetiesen hasonlítani ahhoz az évhez a viszonyok. 2010-ben ilyenkor a mostaninál is jobb volt a helyzet.
2020. ápr. 13. 15:36
 22/29 anonim ***** válasza:
48%
#17 Nem tudom mennyire tájékozódsz, informálódsz, de amit írtam NEM csak Magyarországra vonatkozik, hanem az egész világra.
2020. ápr. 13. 15:38
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
#19 -igen, 30 alatti a kérdező nyilván, max 12 éves, az is 30 alatt van... és még nem volt óriási csalódása a saját képzelete és a valóság közt. Lesz. Senki nem ússza meg.
2020. ápr. 13. 15:45
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
17. érdekes, hogy épp Németországot hozod fel példának, amikor ott már elég sokan tartanak attól, hogy megrokkan a német gazdaság, az uniós válságot egyedül tuti nem bírja el, többen még éhínséget is prognosztizálnak az országban (nyilván ez extrém vízió, de sjanos belefér), az infláció már durva mértékben megkezdődött, az alapvető élelmiszerek árán már látszik.
2020. ápr. 13. 15:50
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

A gazdasági válság egy dolog, de sajnos az egészségügyi ellátás összeomlása is elég valós veszély a jelen helyzetben.

Ha azt mondod, májusra helyreáll minden és beröffennek a gyárak, hát úgy legyen, de én nem vagyok ilyen optimista. Több mint egy hónapja tart a veszélyhelyzet, de még csak jele sincs annak, hogy elértük volna a csúcspontját. Szóval én esélytelennek látom, hogy itt májusra, ami három hét múlva lesz, túl legyünk akár a nehezén a járványnak.

2020. ápr. 13. 15:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért is nagy a bizonytalanság, mert ez nem "pusztán" gazdasági válság.

Teszem azt sz@rul keresek itthon, de jó szakmám van, nyelveket beszélek, szedem a sátorfámat és elmegyek Ausztriába, Németországba, Svédországba stb. Ez most nagyon nem így fog működni. Aki nem tud home office dolgozni (főleg nem hosszú távon), az nagyon jogosan retteg a bizonytalanságtól.

2020. ápr. 13. 15:55
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
El fogod kérni az összeget, csak nem kapod meg! Tudod, ha hirtelen ugyanarra az állásra van 6-8 jelentkező, aki alkalmas, míg korábban voltak ketten vagy egyedül, nos merőben más lesz a helyzet, de kérni kérheted.
2020. ápr. 13. 16:24
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező enyhén szólva is álomvilágban él.

A fizudról már leírták előttem, -kérni lehet- a válság már most kialakult, és a járványnak (humánusan) maximum akkor lesz vége ha lesz védőoltás ami úgy szeptemberben várható, innen még legalább fél év amíg mindenki immunis lesz.

Viszont a jelenlegi helyzet nem lesz addig fentartható, mert teljesen összeomlik a már most instabil lábakon álló gazdaság, jön az éhezés, a bűnözés.

Jó megoldás sajnos nincs, lassan az országoknak mérlegelniük kell, hogy az inhumánus "nyájimmunitás" vagy a korlátozások több hónapi fenntartása fog több életet követelni.

2020. ápr. 13. 20:11
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Majd észreveszed "kedves" Trollkodó!
2020. ápr. 16. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!