Ha elvileg másfél évig kijárási tilalom lesz, miből fognak azok megélni, akik nem tudnak otthonról dolgozni?
Nem mindenki informatikus vagy ilyesmi, sokak nem tudnak otthonról dolgozni. Azoknak ki fogja kárpótolni másfél év bevétel kiesést? Miből fognak megélni? Mert a magyarok 70-80%-ának semmi megtakarítása nincs.
"Én kizárólag külföldi, tudományos adatok alapján alkotok véleményt, illetve hazai, szinten tudományos forrásokat megjelölő információkat fogadok el, azokat is fenntartásokkal."
Ezt jól teszed, de az emberek többségétől ez szerintem nem elvárható, és amit a magyar média leművel ebben a témában, élükön a Portfólióval meg az Indexel az már felháborító. De a többi sem kutya. Ilyen szintű pánikkeltést még életemben nem láttam. Már hetek óta, ha nem hónapok csak a mindmeghalunk típusú cikkeket ömlesztik magukból. Ne csodálkozzunk, hogy ez embereknek kezd betelni a pohár. Normálisan is lehetne kezelni a járványt, nem csak eszetlen pánikkeltéssel.
Az idézett portfólió cikk azt a közismert dolgot írja, hogy kb másfél év múlva lehetséges a védőoltás kifejleszt3se.
A fizetés még nem alanyi jog, hogy kárpótlás járna érte.
Szívás van, ennyi.
19-es! "Elolvasom a hivatalos tájékoztató oldalakat. De a klikkvadászokat nem szolgálom ki. Ők nem tényeket közölnek, hanem félinfókból alkotnak valamit, amit aztán leközölnek felkiáltójelesen."
Van egy rossz hírem, egyrészt a cikkeknek, szoktak címet adni, tehát ha meghal egy nap húsz fertőzött a koronavírusban, akkor ez lesz a cím, hogy:
Húszan haltam meg a vírus következtében -ebből tudod, hogy nem mondjuk a Taljándörögdi községháza renoválásáról szól, amire rákattintasz, a címnek arról kell szólnia, amiről a cikk szól. (mondjuk szerinted ez evidens, de látod szívesen elmagyarázom)
Mellesleg, ha már itt tartunk se az Indexen, se a 444, en hvg-n nincs felkiáltójel a cikkek címe után...de mondjuk másutt se...
" Például leközlik, hogy meghalt egy harmincas angol politikus vírusban. Majd azt valamiért csak három nappal később írják le, hogy alkoholista volt és májbetegségben szenvedett."
Például ez azért van, mert az illető nagykövet helyettes március 25-én hunyt el, amikor még ezek az adatok, hogy kinek milyen betegsége volt, nem voltak nyilvánosak, azokat csak március 31.-én hozták nyilvánosságra egy táblázatban. Ugye, ha tájékozódnál, akkor ezt tudnád, ezért is lenne érdemes, nem írnál ilyesmit.
"Ahelyett, hogy csak szimplán közölnék a statisztikákat, azt írják "Egyre nagyobb a baj XY-országban", vagy "Okunk van aggódni a vírus miatt a jövőre nézve!". "
Tudod, ha mondjuk van egy külföldi tanulmány, elemzés, amit cikkben átvesznek, lefordítanak és ez a lényege, akkor pont, hogy azért ez a címe, amit már az előbb írtam. De mint mondtam, ez elvileg evidens.
"És ami végképp pontot tett a kijelölésre, én rá szoktam keresni google-ban úgy , hogy "koronavírus jó hír" (és valószínű rengetegen mások is), erre kapok egy olyan cikket hogy "Nincs jó hír a koronavírusról, főleg nem Olaszországból!". Evvel is kalkulálnak, és direkt így adják a címet, hogy az optimisták is bekapják a nihilista cikkeket. Úgyhogy kösz, de kösz nem!"
Értem, tehát most már a Google keresési algoritmusával is bajod van, mellesleg most a kedvedért és is beírtam ezt a keresőbe, és EGY ILYEN TALÁLAT van, az összes többi tényleg jó hír pl. pont a rettegett potfolio az első amit kidob:
De ha jobban érdekel téged, hogy rangsorol a Google, akkor nézz utána.
Tudod semmi bajom az olyanokkal, akik tájékozatlanok, azon lehet változtatni, de aki büszke arra, hogy az, és tényleg az, mert az vagy, ne bántódj meg lásd. a nagykövethelyettes esete, az ne kérkedjen már azzal, hogy ez így milyen jó. mert láthatóan nem.
Amúgy meg a hírportálok azért írnak szomorú dolgokat a koronavírusról, mert egyelőre sajnos nem sok jót lehet írni, ha van, azt is megírják lásd ma:
Egy mai, másik tegnapi hír...
21-es! Tök jó neked, csak ezt így most, miért osztottad meg velünk?
Mert mint láthatod 67%-os kolléga nem is akar tájékozódni, ő csak gondol valamit, és azt mondja, hogy úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!