Nem mindenki informatikus vagy ilyesmi, sokak nem tudnak otthonról dolgozni. Azoknak ki fogja kárpótolni másfél év bevétel kiesést? Miből fognak megélni? Mert a magyarok 70-80%-ának semmi megtakarítása nincs.
A kormányt érdekli az államcsőd? Az ellenzék szerint már 2010 óta az van folyamatosan :/
A gazdagok jól élnek továbbra is majd. Minden éhezést rákennek a dögvészre
2020. ápr. 12. 23:55
12/26 anonim válasza:
Ugyanmár, a lakosság a mostani korlátozásokat sem tolerálja, max 1-2 hét és itt is lazítani kell. Egyébként is indul újra a termelés (Audi, Mercedes, stb)
2020. ápr. 12. 23:55
13/26 árokpart válasza:
11-es. Szerintem érdekelné, hogy ha a Nemzet (nem bulizós tüntikézők) elkezdenének gyülekezni a Kossuth téren.
2020. ápr. 13. 00:00
14/26 nemaRendőrség válasza:
Az emberek megunták a koronát. Nem hal meg senki tőle, aki egyébként ne tenné két hónapon belül, éhezni meg nem poén hosszú távon.
Német kormány pl cakk um pack véget akar vetni az egésznek, mert semmi értelme. Svédek alapból nem foglalkoztak vele.
Ki jár megint jól? A nyugat...
Nálunk beszakad a gazdaság, de nem hal meg senki, náluk meg meghal egy csomó nyugdíjas, és vígan zakatol a gazdaság. Sőt, újult erővel A nyugdíjasok terhe nélkül
2020. ápr. 13. 00:22
15/26 anonim válasza:
Figyelni kell Olaszországot. Ott talán most már kezd csökkeni. Abból kiszámolható mennyi ideig lesz itthon is.
2020. ápr. 13. 02:00
16/26 anonim válasza:
Én többek közt az ilyen cikkek miatt vettem ki Facebookon a hasonszőrű oldalak (24.hu, 444.hu, hvg.hu stb.) követését. A portfolio.hu pedig bent sem volt. Nekem ne tolják kéretlenül a pofámba a hülyeséget!
2020. ápr. 13. 08:33
17/26 anonim válasza:
15: Nem egészen, mert Olaszországban hagyománya van annak, hogy generációk (dédszülőktől a dédunokáig) egy háztartásban laknak. Magyarországon nem annyira jellemző.
2020. ápr. 13. 08:34
18/26 anonim válasza:
16-os! Miért is tájékozódnál, nem igaz? Csak a normális
ember teszi azt, a többinek meg úgyis mindegy.
2020. ápr. 13. 09:08
19/26 anonim válasza:
19: Figyu! Elolvasom a hivatalos tájékoztató oldalakat. De a klikkvadászokat nem szolgálom ki. Ők nem tényeket közölnek, hanem félinfókból alkotnak valamit, amit aztán leközölnek felkiáltójelesen. Például leközlik, hogy meghalt egy harmincas angol politikus vírusban. Majd azt valamiért csak három nappal később írják le, hogy alkoholista volt és májbetegségben szenvedett. És ugye a cikkcímeket ellátják egyéni véleményekkel. Ahelyett, hogy csak szimplán közölnék a statisztikákat, azt írják "Egyre nagyobb a baj XY-országban", vagy "Okunk van aggódni a vírus miatt a jövőre nézve!". És ami végképp pontot tett a kijelölésre, én rá szoktam keresni google-ban úgy , hogy "koronavírus jó hír" (és valószínű rengetegen mások is), erre kapok egy olyan cikket hogy "Nincs jó hír a koronavírusról, főleg nem Olaszországból!". Evvel is kalkulálnak, és direkt így adják a címet, hogy az optimisták is bekapják a nihilista cikkeket. Úgyhogy kösz, de kösz nem!
2020. ápr. 13. 09:18
20/26 Estádio de Felchút válasza:
májustól kezdve fokozatosan vissza kell térni a rendes, korlátozások nélküli kerékvágásba, mert vannak olyan települések, ahol már konkrétan éheznek az emberek
elég legyen ebből az agyrémből!
százszor leírtam már: kellemetlen dolog a vírusos megbetegedés, de éhen halni, utcára kerülni, vagy télen megfagyni sokkal kellemetlenebb!
és sem a Ceci néni, sem a kopasz mentős nem fog nektek se kaját venni, se albérletet fizetni; mentek dolgozni, vagy vége a dalnak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!