Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a hírek ferdítését nézzük,...

Ha a hírek ferdítését nézzük, akkor a 444, vagy a 888 az, amelyik jóval t9bb hazugságot közöl?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 11:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
#7 Nincs olyan hogy "Ellenzék", csak olyan van hogy van aki kormányon van és mindenki más ellenzékben van. Nehogy már azért, mert egy mszp-dk kötődésű portál szid néha momentumost, lmp-st vagy jobbikost, máris mérce legyen!
2020. ápr. 11. 12:32
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

#8 Mivel a kormány, a kormánytagok és kormánypárti politikusok nem szoktak sajtópereket indítani, így természetes hogy az ellenkező oldal - aki meg minden miatt perel azonnal - az több pert is nyer meg.

Ez amúgy nagy hibája a fidesznek. Minden egyes fals hírért, hazugságért, megtévesztésért hatalmas büntetéseket kellene kiperelni.

2020. ápr. 11. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

"Nehogy már azért, mert egy mszp-dk kötődésű portál szid néha momentumost, lmp-st vagy jobbikost, máris mérce legyen!"

A 444-et milyen kötődésűnek tartod? Ígérem, hozok legalább két cikket bármelyik pártod is mondod, de cserébe te mutass két cikket, amiben a 888 a fideszt szidja.

2020. ápr. 11. 12:47
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
#12 de takácskomcsi, szoktak. El is bukják általában, mert az igazság néha még kicsit erősebb, mint a komcsi pártpropaganda, és fake news ami a fidesz pártmédiából, ês az állami médiából folyik.
2020. ápr. 11. 12:48
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
#13 Nem mutatok. Nem vagyok napi olvasója a 888-nak és a kedvedért sem leszek az. Ez semmiben nem igazol téged, mert nem mérce az ha egy megosztott ellenzék teljesen alkalmatlan, bohóc, hazug politikusait néha bírálja egy orgánum - szemben azzal amelyik nem teszi meg az összes párt közül 1 párttal. Amúgy te sem fogod tudni kijelenteni hogy a 888 nem írt soha ilyen bírálatot, mert te sem vagy napi olvasójuk. Csak hiszed hogy így van - én meg nem állítottam az ellenkezőjét, tehát ne követeld tőlem hogy bizonyítsam amit nem mondtam!
2020. ápr. 11. 12:51
 16/26 Nane 6497 válasza:
88%

Orbánnédia néha ír olyan primitív dolgokat hogy hihetetlen.

Pl

Szenzáció!!! Migráns gyilkolt svédországban!

Aztán 2 sorban leírják hogy egy migráns megtámadott egy másikat. Képnek meg beraknak pár cigányt. Ez már főhír.

2020. ápr. 11. 12:53
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
A szokásos "érvhez" jutottunk. A gonoszbohócellenzék mindent rosszul csinál, míg a jóságosnemzetmegmentőfidesz mindent jól csinál, ezért az objektív hírforrás az, ami leírja, hogy az ellenzék mindent rosszul csinál, a fidesz pedig mindent jól.
2020. ápr. 11. 12:57
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
#17 Nem, a te szokásos "érvedhez" jutottunk el, amikor nem tudsz azzal mit kezdeni amit neked más írt, elkezdesz egy hazug általánosítás mögé bújni, mintha bárki is állított volna ilyet. Miért hazudsz? Tényleg nincs már semmi más a kezetekben?
2020. ápr. 11. 12:59
 19/26 anonim ***** válasza:
82%

"Ez semmiben nem igazol téged, mert nem mérce az ha egy megosztott ellenzék teljesen alkalmatlan, bohóc, hazug politikusait néha bírálja egy orgánum"

Ezt tán nem te írtad?

2020. ápr. 11. 13:00
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Felmentem most a 888 oldalára és az egyik fő hír, hogy "A gátlástalan Gy. Németh szerint a Pesti úton minden rendben van". A 444 mikor tesz ilyen jelzőket fideszesek elé? (Tudom, a 888 nem tehet róla, hogy az ellenzékiek gátlástalanok, a fideszesek pedig nem.)
2020. ápr. 11. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!