Mit gondoltok arról, hogy Nagy Blankáról annyi hazugságot állítottak?
2019. febr. 24. 20:41
1/14 anonim válasza:
Azt tanácsolom Blankának, hogy az érettségi után húzzon el minél előbb az országból annyi barátjával, amennyivel csak tud. Addig is hasaljanak rá erősen az angol nyelvre, hogy nyárra jók legyenek belőle.
2/14 anonim válasza:
Jobb kérdés, hogy arról mit gondolnak amilyen stílusban beszélt a miniszterelnökről és a köztársasági elnökről..
És még asszisztált hozzá az ellenzék.
5/14 anonim válasza:
@20:44
Tipikus.
Tényleg sokkal nagyobb probléma hogy egy tüntető hogy beszél, annál hogy a kormány propaganda médiumok folyamatosan hazudnak...
6/14 anonim válasza:
Remélem a kiscsaj perelni fog és a kártérités összege bőven fedezni fogja élete hátralévő részének költségeit.
7/14 anonim válasza:
Engem ez nem nagyon érdekel, mivel az az egy tény, hogy a stílusa, nem egy gimnazistához illik. Hiába 18, még csak papíron felnőtt! Így nem szabadna beszélnie, senkiről sem, ebben a stílusban! Még is ki ő? Báyert még megértem hogy így beszél, mivel legalább ő értelmes dolgokról is beszél, nem csak kritizál! Nagy Blanka pedig még csak egy kislány, hiába felnőtt papíron!
8/14 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom, hogy folyamatosan hazudik és valótlan dolgokat állít a kormánypàrti media. Ez ráadásul olyan dolog, amit bizonyítani is lehet, hiszen papír van arról, hogy nem áll bukasra.. Legalább olyan dologban hazudnanak, amit nem lehet ilyen könnyen cáfolni..
9/14 anonim válasza:
"Báyert még megértem hogy így beszél, mivel legalább ő értelmes dolgokról is beszél, nem csak kritizál!"-
Na jó, azt hiszem ez az ország a szellemi pusztulásra van ítélve. xD
10/14 anonim válasza:
Aki régebb óta nézi, az tudja hogy értelmes dolgokról is beszél! Úgy meg ne akarj véleményt mondani, hogy nézted egy kétszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!