A Kormány miért nem engedi a közgazdászokat kezelni a válságot, miért tartja őket pórázon?
# 20
Jó nagy öngólt rúgtál, nagyobb ellentét nem is lehetne Varga meg Matolcsy közt te láma.
#23 Értem. Szóval NEKED fogalmad sincsen arról ahogy a kormányban 3 közgazdász van és TE buktál a kérdéseddel, de én vagyok aki öngólt rúgott, csak mert elmondta neked ezt.
Ja, nem.
Miért égeted magad jobban, mint kellene?
# 25
45%-os, te égeted magad minden kérdés alatt, hogy milyen fanatikus vagy. Meleg szarig dugnád a nyelved bármelyik kormánytagnak, kínos nézni amit művelsz.
Na, csak megmutattad a magad valóját. Alpári vagy és villogsz vele.
3 közgazdász van a kormány tagjai között. Te ezt nem tudtad és kiírtál egy kérdést, hogy miért nem engedi a kormány a közgazdászokat dönteni. És te szólsz le másokat?
Mire fel? Ostoba vagy, rámutattam, hogy ostobaságot csináltál, most megmutattad hogy mocsok is vagy. Ha neked ez a jó hogy egyre jobban égeted magad, hát tedd!
Nyomd már el magad, hát nem hiszem el :D
Azt sem tudod, hogy milyen közgazdászokról van szó, milyen kritikától, milyen nyílt levélről, de belepofázol, meg hülyeségeket beszélsz, hogy 3 közgazdász van a fideszben?! :D És? :D Tipikus szemellenzős fideszbirka.
#28 Nagyon vergődsz látom. Idegállapotba kerültél?
Már két mondatot sem sikerül felfognod. Hol írtam én a fideszről?
Amúgy nem te írtál ki hülyeséget kérdésben? De. Segítek, ott van felül, olvashatod. Bár az előzőek alapján nem csoda ha nem fogod fel mit írtál ki, látom mennyire nem megy a szövegértés.
Én vergődök? Szinte ahogy fröcsköl a szádból a nyál mint egy veszett kutyának, ahogy egész nap gépelsz a politika kategóriába. :D
Nem írtam hülyeséget, szimplán fogyatékos vagy, és a kérdést sem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!