Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Kormány miért nem engedi a...

A Kormány miért nem engedi a közgazdászokat kezelni a válságot, miért tartja őket pórázon?

Figyelt kérdés
Többször lehetett olvasni, hogy nyílt levélben kérik a kormányt a normális válságkezelésre, az eddigi intézkedések mértékének és módjával nincsenek megelégedve.

2020. ápr. 10. 14:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
60%
Talán mert ők akartak 2/3-adot, így itt a lehetőség 2/3-adolni...
2020. ápr. 10. 16:16
 22/40 anonim ***** válasza:
60%
Mert az értelmes közgazdászok még a végén gatyába ráznák az országot, közben észrevennék a sok turpisságot, amit eddig művelt a kormány, aminek bortány lenne a vége.
2020. ápr. 10. 17:50
 23/40 A kérdező kommentje:

# 20

Jó nagy öngólt rúgtál, nagyobb ellentét nem is lehetne Varga meg Matolcsy közt te láma.

2020. ápr. 10. 18:03
 24/40 anonim ***** válasza:
60%
Csak egy olyan esetet mondj az utóbbi tíz évből, amikor a Fidesz bármilyen szakember véleményét, tanácsát meghallgatta. Lesz'rnak ezek mindenkit, akár gazdasági válságról, akár oktatási reformról, akár vírusról, akár a mumusok világuralmi terveiről van szó. Csak a nagyvezír dönthet, mer' ő mindenhez ért, és egyébként is a jó anyánkat.
2020. ápr. 10. 18:36
 25/40 anonim ***** válasza:
60%

#23 Értem. Szóval NEKED fogalmad sincsen arról ahogy a kormányban 3 közgazdász van és TE buktál a kérdéseddel, de én vagyok aki öngólt rúgott, csak mert elmondta neked ezt.

Ja, nem.

Miért égeted magad jobban, mint kellene?

2020. ápr. 10. 20:48
 26/40 A kérdező kommentje:

# 25

45%-os, te égeted magad minden kérdés alatt, hogy milyen fanatikus vagy. Meleg szarig dugnád a nyelved bármelyik kormánytagnak, kínos nézni amit művelsz.

2020. ápr. 10. 21:01
 27/40 anonim ***** válasza:
60%

Na, csak megmutattad a magad valóját. Alpári vagy és villogsz vele.

3 közgazdász van a kormány tagjai között. Te ezt nem tudtad és kiírtál egy kérdést, hogy miért nem engedi a kormány a közgazdászokat dönteni. És te szólsz le másokat?

Mire fel? Ostoba vagy, rámutattam, hogy ostobaságot csináltál, most megmutattad hogy mocsok is vagy. Ha neked ez a jó hogy egyre jobban égeted magad, hát tedd!

2020. ápr. 10. 22:20
 28/40 A kérdező kommentje:

Nyomd már el magad, hát nem hiszem el :D

Azt sem tudod, hogy milyen közgazdászokról van szó, milyen kritikától, milyen nyílt levélről, de belepofázol, meg hülyeségeket beszélsz, hogy 3 közgazdász van a fideszben?! :D És? :D Tipikus szemellenzős fideszbirka.

2020. ápr. 10. 22:22
 29/40 anonim ***** válasza:

#28 Nagyon vergődsz látom. Idegállapotba kerültél?

Már két mondatot sem sikerül felfognod. Hol írtam én a fideszről?

Amúgy nem te írtál ki hülyeséget kérdésben? De. Segítek, ott van felül, olvashatod. Bár az előzőek alapján nem csoda ha nem fogod fel mit írtál ki, látom mennyire nem megy a szövegértés.

2020. ápr. 11. 00:21
 30/40 A kérdező kommentje:

Én vergődök? Szinte ahogy fröcsköl a szádból a nyál mint egy veszett kutyának, ahogy egész nap gépelsz a politika kategóriába. :D

Nem írtam hülyeséget, szimplán fogyatékos vagy, és a kérdést sem érted.

2020. ápr. 11. 00:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!