A kormány ma aláírta a halálos ítéletünket?
Figyelt kérdés
Itt a húsvéti hosszú hétvége, ami a koronavírus elleni kűzdelem egyik gócpontja. Hogy lehet ennyire dilettáns a kormány, hogy kijárási tilalom helyett kiszúrják a szemünket egy korlátozás meghosszabbítással? Holnaptól el fogják árasztani az országot az ide-oda utazgató agyhalottak, mert persze sokaknak egy halálos világjárvány kellős közepén jut eszébe, hogy meg kéne látogatni a 10 éve nem látott harmadunokatestvért. kijárási tilalomra lett volna szükség. Mindenki maradjon otthon, senki ne mehessen sehova. A tömegközlekedés minden formáját leállítani, az autópályákat pedig 0-24-ben rendőrökkel és katonákkal felügyeltetni legalább a városhatárokon. Aki ezt megszegi azt pedig milliós bírságokkal súlytani. Ehelyett minden marad úgy ahogy eddig. Jövő hétre meg elérjük az olasz állapotot, az egészségügy összeomlik, nekünk pedig annyi.2020. ápr. 9. 22:14
31/42 A kérdező kommentje:
Huszonötös: Kitörölték már azt a választ amire ezzel regáltam. Nem én töröltettem ki, ezt hozzáteszem.
2020. ápr. 10. 12:23
32/42 anonim válasza:
Ha az eddigi statisztikákat megnézzük, nincs annyi ember a Földön hogy 3 milliárd a covid miatt haljon meg. Szóval a matek sem az erősséged. Ahhoz több mint 30%os halálozási ráta kellene. Annyi a Hongkong influenzának sem volt talán.
33/42 A kérdező kommentje:
Még nincs, aztán ki tudja mi lesz 2-3 hónap múlva. Egyébként nem csak a betegségbe fognak sokan meghalni, hanem az ezt követő gazdasági világválságba.
2020. ápr. 10. 12:44
34/42 anonim válasza:
Pontosan ezt magyarázom én is. De látom az az egyszerű logikai feladvány sem megy, hogy ki fogja a gazdaságot valamennyire hajtani, és ki fog mondjuk betakarítani, meg feltölteni a polcokat, ha mindenki otthon marad? A vírus igazi, a gazdasági manipuláció körülötte mű. Kisvállalkozásokat ellehetetleníteni, eladósítani, hogy csak a pár nagy maradjon meg.
36/42 anonim válasza:
Szerintem is az, olyan Orbánhoz hasonló kb.
37/42 anonim válasza:
A polgármesterek karantén alá helyezhetik a településüket erre a pár napra. Akkor nem tudnak bemenni a látogatók.
38/42 anonim válasza:
3masával négyesével járkálnak az emberek gyalog és biciklivel. én meg az ablakból nézem
hagyjuk már, sokan szrnak a korlátozásra.
39/42 Kecskeember válasza:
Szóval előre is szögezzük le, hogy egyik pártra se szavaznék szóval:... Tartsa be mindenki ezeket a szabályokat és vége a világjárványnak. Néhényan betartják a szabályokat, de még mindig sokan felelőtlenek
40/42 anonim válasza:
Szerintem jól döntött a kormány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!