A kormány ma aláírta a halálos ítéletünket?
Na akkor szép sorban reagálva a sok válaszra.
Egyes: Talán pont ez, hogy sok már ember van ezen a véleményen, igazolja, hogy van jogalapja ennek a véleménynek.
Hatos: Talán mert semmi agyuk, és felelősségérzetük nincs az embereknek. Ha rajtuk múlva, már rég kiírtotta volna az országot a koronavírus.
Tizes: A hozzád hasonló fegyelmezetlen, önző pondrók maitt meg 3 milliárd halott ember lesz. Az sokkal jobb?
Huszonhármas: Csak erre a hosszú hétvégére gondoltam. 4 napra mindenki be tudna vásárolni. Sőt akár 2-3 hétre is lehetne szervezni egy országos szintű karantént, meg kellett is volna. Csak ehhez egy fegyelmezett, értelmes gondolkodásra képes társadalom kellene. Ez meg sajnos pont nem az.
Kérdező írta
" 3 milliárd halott ember lesz. Az sokkal jobb? "
Én nem 10. Vagyok de ekkora marhaságot hol olvastál?
Meg is van a hozzád hasonlók szintje ennyit is ér ez a kérdés!
Semmit!!!
"Tulajdonképpen a kormánynak szándéka lehet hogy minél hamarabb túl legyünk ezen a járványon"
A kormánynak az a célja, hogy lassan, elhúzódva vonuljon le a járvány, mert úgy van esély arra, hogy az arra rászorulók meg tudják kapni a szükséges ellátást.
“ A hozzád hasonló fegyelmezetlen, önző pondrók maitt meg 3 milliárd halott ember lesz”
Nem, én betartom a szabályokat, amit niedersachsenben be kell tartani. Igyanis itt lakom. Nagyon hasonlók mint Magyarországon. Az önzőség az amit te művelsz. Mindenki legyen munkanélküli, meg haljon éhen az élelmiszerárrobbanás miatt, mert neked teli a gatya. Eddig nálunk az átlagéletkor a halottak közt 85 év, akik jó eséllyel az influenzában is elhunytak volna. És a húsvét hétfőn el fogok menni olyan helyre, ahol nem talákozok senkivel, de legalább friss levegőn leszek, erősítem az immunrendszerem. Nem veszélyeztetek senkit, magamat sem. Egy befosi egoista miatt sem hagynám ki. Te meg savanyodhatsz a penészes szobádban, és várhatod a végzeted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!