Tudnátok bizonyítani konkrét tényekkel (olyan tényekkel, amik a bíróságon is megállják a helyüket), hogy bármit ellopott Orbán, a kormány, a Fidesz?
Tudom bizonyítani. Bíróságon és ügyészségen is megállja a helyét. A magyar bíróságokon és Polt Péter ügyészségén viszont nem.
Ennyire egyszerű a történet, és az a véleményem, hogy aki Mészáros Lőrincet, Tiborczot és az Orbán rezsimet próbálja mosdatni és felmenteni, az mindenkinél jobban megérdemli, hogy még a szemét is kilopják.
A bizonyítékszerzés és azok bizonyítása a nyomozóhatóság feladata.
Mikor egészítette ki a kormány a BTK-t azzal, hogy a feljelentőnek kellene bizonyítani a vélt vagy valós eseteket?
Igen...ez van amikor tényleges válaszok és tényközlés helyett,, a teljes kormányzati kommunikáció a valóság torzítását sulykolja.
Schmidt Mária most kapott törvény szerint ingyen ingatlanokat. Szerintem ez lopás, de ha bárhol a világon ezzel bíróságra mennék, azt mondanák, hogy "dehát ez a törvény".
De lehet csak én vagyok maradi.
Bezony,sajnos.
Kiderült már akkor,hogy a tények összefüggésének ismerete nem bizonyít semmit.
A BIZONYÍTÉKSZERZÉS és azok BIZONYÍTÁSA a NYOMOZÓHATÓSÁG feladata.
(ITT NEM fogsz "bizonyítékot" kapni mert NEM vagy értelmes lény ezek szerint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!