Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a háttérhata...

Mi a véleményetek a háttérhatalomról?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 7. 09:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Utolso,nem értjük a logikadat! Az mivel jobb,hogy a homokba dugod a fejed?
2020. ápr. 7. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát, logika az borzasztó egyszerű ebben. Igazából nem logika kell hozzá. Krízishelyzet kellős közepén sincs semmi értelmesebb dolgotok, mint összeesküvés elmélet gyártása. Nem tud olyan dolog történni amitől leszállnátok a felhők közül, és képesek lennétek valami kis szánalmat érezni. Ebből következik, hogy ez a nép már menthetetlen, de a józan ész még nem. A józan ember pedig ennyit tud mondani erre: undorodom tőletek.
2020. ápr. 7. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Ez nem újdonság,amikor nem volt válság is volt már róla szó,csak te neked új,vagy nem figyeltel fel mikor mondtak.
2020. ápr. 7. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

Vagy lehet h neked kéne a felhőről leszállni.

Amugy nem idegesiteni akarunk.

2020. ápr. 7. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ez az. Az nem újdonság, hogy elmondhatatlan idiótáknak szóló hülyeségekkel vannak emberek elfoglalva, mert értelmesebb dolgok láthatóan nincs. Nem is lehet, valakivel mindenképpen ellenséges kell legyen az ember, nem igaz? De nem javul. Nem javul a helyzet.

Különben nem voltam ideges. Én tök higgadtan mondtam amit mondtam.

2020. ápr. 8. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
De te miert vagy meggyőződve h nem létezik?
2020. ápr. 8. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!