Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleménye a Fidesznek a...

Mi a véleménye a Fidesznek a háttérhatalomról? Ugye a kormányzat nem hisz a létezésükben?

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 13:29
 1/6 tetro ***** válasza:
Hogyne hinnének. Ők maguk az :D
2016. aug. 3. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Dehogynem, hiszen egyfolytában Sorosoznak. Pedig Magyarországon sokkal nagyobb ereje van a Habony-Mészáros-Vajna "háttérhatalomnak"...
2016. aug. 3. 13:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem Soros alatt nem feltétlenül a háttérhatalmat értik. Soros nem háttérhatalom, hanem csak egy gazdag magyar-zsidó, aki támogatja az ellenzéki pártok egy részét és ezt a Wikipédia mondja. "Annak ellenére, hogy a párt mögött álló, Bajnai Gordon által alapított Haza és Haladás Alapítvány más támogatók mellett 2011-ben 209 ezer EUR, 2012-ben 119 ezer USD, 2013-ban 454 ezer USD (kb. 200 millió forint) támogatást kapott a Soros Györgyhöz köthető Center for American Progress szervezettől, az önkormányzati választásra a párt hitelt vett..." [link]

Tehát Soros még a Fidesz szerint sem a háttérhatalom meg az Új Világrend követe, hanem egy milliárdos, aki kormányellenes erőket támogat nem csak itthon, hanem külföldön (Grúzia, Belarusz, stb.) is.

[link]

Én most az összeesküvés-elméletekben szereplő háttérhatalomra gondolok, amely szerint a világ vezetői csak bábok (ezt egyébként óriási hülyeségnek tartom).

2016. aug. 3. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Orbán maga is említette őket, szóval igen.

[link]

2016. aug. 3. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Szerintem Orbán csupán ugyanarról beszélt, amit én is leírtam itt nemrég. Van egy olyan hatalom, amit Soros György pénzel. Ezt hívják Demokrata Pártnak. De nevezhetjük akár háttérhatalomnak is. Orbán ugyanezt mondta el, csak más fogalmazásban. Szerintem az a fajta háttérhatalom, amit én kifejtettem, abban a Fidesz sem hisz, legfeljebb egyes szélsőségesek.

A kormánypárti 888.hu is ezt támasztja alá.

[link]

"Az UFO-hívők arra a következtetésre jutottak Juncker megjegyzése alapján, hogy a világ vezetői kapcsolatban vannak a földönkívüliekkel, akik figyelemmel kísérik a globális eseményeket, és felmérik azok geopolitikai és "exopolitikai" hatásait.

A világtudatosok természetesen a BREXIT-től nagyon gyors és logikus eszmefuttatás után eljutnak a világkormányig, a szabadkőműves-reptilián világhatalomig, melyet Juncker fog felépíteni.

UPDATE1: Sylvester Stallion kommentelő szerin: Juncker tényleg azt mondta, dirigeant d'autres planétes, ami azért meredek. A csávó minden napra ad egy kis muníciót az eu-elleneseknek - jegyzi meg.

Amúgy tudtátok, hogy a Facebook fizetőssé tette az internetet?"

A világtudatosokat és hasonló ideológiák híveit úgy látszik, a Fidesz-KDNP is elítéli. Szerintem tulajdonképpen csak a liberális pártokkal és szervezetekkel (ide értve Sorost és szervezeteit is) van baja kormányunknak.

2016. aug. 3. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy egyébként valahol igazuk is van, a Demokrata Párttal, a nyugat-európai liberális pártokkal és Sorossal én sem értek egyet.
2016. aug. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!