13. Havi nyugdíj újra bevezetése? Atyaég.
Figyelt kérdés
Te jó isten, ez röhej...2020. ápr. 6. 12:08
1/27 anonim válasza:
Nana!!!
ÉVENTE,FEBRUÁRBAN(!) egy HETI nyugdíjnak megfelelő pluszt kapnak jogosultak.
2021,2022,2023,2024...
EZ A KÍNOS!!!!!!
A miniszterelnök mostani bejelentésével GARANTÁLT támogató állampolgárokat veszített!
HÜLYÉNEK nézi az embereket!
NEM TUDNAK számolni ő szerinte???
Ajas,pitiáner....
2/27 anonim válasza:
Fogtam en is a fejem, es rahuztam 2L kobanyiara mert ezt mashogy mar birom... ennyi esze van ennek?
3/27 anonim válasza:
Nem röhej ez. Nagyon is okosak! Tudják, hogy tömegek fognak a fidesztől elfordulni a válság miatt, most szépen bebiztosítják magukat a nyugdíjas nénikkel és bácsikkal.
4/27 anonim válasza:
Szia #3-as!
...amennyiben azok a nénik és bácsik nem tudnak számolni.
5/27 anonim válasza:
Mi van ? Valaki írja már le ez mi,mert én ezt nem olvastam !
6/27 anonim válasza:
Még nem olvastad.
Délben jelentette be Orbán.
7/27 anonim válasza:
13. havi krumpliosztás nem lesz ?
8/27 anonim válasza:
13. havi nyugdíj az, amit 4 ÉV ALATT kapnak meg a nyugdíjasok? Ezt lehet 13. havi nyugdíjnak nevezni? Komolyan? :DDDDDDDDDDD Édes istenem, ez talán még az utalványnál, vagy a krumpliosztásnál is megalázóbb. Szóhoz nem jut az ember.
9/27 anonim válasza:
Aki eddig Fideszes volt, annak ez a + 1 heti pénz is áldás és nem fogják kiszámolni, hogy mennyi is az annyi, hanem imádják tovább a vezért.Szomszédom fanatikus fideszes.Szerinte mivel a Fidesz szerint nincsenek várólisták a kórházakba ezért az úgy is van, és ő maga mondja hogy fél évet várt valami vizsgálatra,de arról a kórház tehet.Mégis mellettük kardoskodik,kötekszik és mocskolódik szerte szét a neten.Nem fognak veszteni ezzel semmit.
10/27 anonim válasza:
Szia #4-es!
Tudnak? Mert én eddig azt vettem észre, hogy a magyar választópolgárok 80 százaléka idióta. Jelenlévők persze kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!