Mi a véleményük arról, hogy be akarják tiltani hazánkban a nemváltást?
"Oké. És mennyiben segíti ez elő a koronavírus-járvány elleni védekezést? Mert én EZT kérdeztem."
Az lehet, hogy te ezt kérdezted, de én még szembesítem a tagokat, mi a célja a liberalizmus eszmenek
"Mellesleg mindenkinek szíve joga eldönteni hogy hogyan érzi jól magát"
Ez rendben van de alapvető természeti szabályokat nem lehet átcsinálni. Hiába érzed magad 40 évesen 20 évesnek attól még 40 éves maradsz. Hiába csonkítod meg magad attól még férfi maradsz.
"Az lehet, hogy te ezt kérdezted, de én még szembesítem a tagokat, mi a célja a liberalizmus eszmenek"
Ezt magamtól is tudom. Felőlem nyugodtan tiltsák be, nincs szándékomban nemet váltani. De a kérdésemre még mindig nem jött válasz.
Azzal az indokkal szavazták meg a rendeleti kormányzást, hogy a járványvédelmi intézkedések gyors meghozatalához van rá szükség.
A nemváltás tiltása mennyiben járványvédelmi intézkedés?
Annyira rohadt nehéz kérdés ez, hogy nem lehet rá válaszolni?
"Helyes lépés, de sajnos az ilyen lépésekkel hízelegnek a szavazóknak, miközben tönkreteszik az országot. Pl. teleplakátolják az országot a migránsok ellen, miközben tízezer számra telepítenek be afrikaiakat, ázsiaiakat."
Többször mondtam már nektek... Az illegális migráció a gond, azok akik jönnek mint az elefánt az ablakon berontva...
A kötvényessel nincs gond, hisz minden ország használja ezt az opciót..
A kormány nem a migrációt, hanem az illegális migraciót állította meg...
Aki itt akár élni, miért ne?
Azt mondom aki politikai menekült, az az ajtón fog kopogtatni, hogy segítséget kér, és nem az ablakot válassza...
Ha segítség kell, fogadja el a szabályokat...
Én személy szerint, bár heteroszexuális vagyok, kifejezetten elfogadom és támogatok mindenfajta más szexualitást.
Hiszek a diverzitás és a többféleség szépségében.
Hacsak a világ legnagyobb müvészeitől vagy gondolkodóiból is indulok ki, természetes tisztelet árad belőlem.
Minden nagy, fejlett, nyitott és fejlődni képes civilizációnak alapja a nemváltás nyoma a mai világban szerintem, ez a véleményem.
"Te olyan országban akarsz élni, ahol normális természeti nemek vannak, vagy olyanban, amiben van 3.semleges nem is, amit pár ráérős figyelemrevágyó talált ki?"
Én olyan országban akarok élni, ahol az emberek szabadok és szabadon dönthetnek a saját testüket illetően. Mi lesz a következő, újra megtiltjátok a fiúknak, hogy hosszú hajuk legyen, mert azok b*zik?
"Olyanban, ahol nincs apa és anya, csak 1es 2es számú szülő...ez kell nektek, mert nekünk nem!"
Miért ne lenne anya és apa? Az 1-es és a 2-es szülőt csak az iskolai ellenőrzőfüzetbe írják, ami nálunk már évtizedek óta így van. De nem tiltották be az anya és az apa kifejezést, ahogy a náci elmétekben él az elképzelés.
19-esnek igaza van.
A Horthy korszak nácizmusában megjelölték kezdetben ki az izraelita, s ki a református, és igy tovább.
Majd aztán izolálták az izraelita megjelölésüeket, és származásúakat, aztán elmentek és sose jöttek vissza többé.
A jelenlegi helyzetben, ha szabadkezet kapnának, látván milyen szinten van a szélsőségesség, ugyanez a politikai koncepció teljesen hihető, hiszen a Fidesz nyitottan mizantróp politikát folytat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!