A gyermekes családok bevételei nagyon lecsökkentek, tartalékaikat/megtakarításaikat is hamarabb fel fogják élni a gyermekfelügyelet miatt. Lesz segítség a számukra, ha több hónapig marad a veszélyhezet?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 3. 11:35
11/15 anonim válasza:
10 misi ingyen CSOK-ot már el is vertékek lapostévére, iPhone-ra, meg Dacia Longyra?
12/15 anonim válasza:
Én értem mit mond a kérdező. 1 gyerekünk van. Nem is terveztünk többet. Ezt az egyet tisztességesen neveljük. Nem igényeltünk csokot, nem vertük el plazma tévére. Tisztességesen meg tudunk élni. Én most gyedet kapok. A férjem ha elveszíti a munkáját akkor még ha kap is munkanélkülit, nagyon sok pénztől esünk el. Van megtakarításunk, de ki tudja meddig tart ez az egész.
13/15 anonim válasza:
0%-ra huztatok le, mert azt irtam, keresni kene munkat. Ebbol is latszik a hozzaallas - tisztelet a kivetelnek.
14/15 anonim válasza:
Ismerőseim 3 hònapja vettek lakást, mindketten elvesztették a munkájukat, így most elég nagy szarban lennének, ha a hiteleket nem függesztették volna fel. Egyszerűen lakást/házat nem úgy vesz az ember, hogy tényleg maradjon 6 havi megtakarítása. Egyikük el tudott már helyezkedni egy étteremben, aminek most jòt tett a vészhelyzet, de mindenhova sokszoros túljelentkezés van, nem egyszerű.
15/15 anonim válasza:
"Egyszerűen lakást/házat nem úgy vesz az ember, hogy tényleg maradjon 6 havi megtakarítása."
Javítalak: Aki ostoba, az beletolja minden vagyonát valamibe, amit aztán nem tud megenni, se zsebrevágni. Akinek van esze az meg akkor vesz saját lakást, amikor már van elég tartaléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!