A tisztességesen megtakarító embereket mikor kompenzálja a kormány, hogy elinflálja a megtakarításaikat?
A devizahiteles dologból te semmit nem tanultál?
Amúgy csak simán rossz végén vagy a faxnak. Nekem a héten vagy 10 ezer forinttal nőtt a fizetésem.
Amit eltőzsdézel, az nem megtakarítás. Az egy befektetés, amit bizony elbukhat az ember, ha nem a vártak szerint alakulnak az árfolyamok.
Szóval ilyen esetben nem igazán van alapja a kompenzáció követelésének.
kedves kerdezo.
Honnan.tudod kiszamitani es mitol fugg az h mennyi az erteke a megtakaritasodnak?
koszo
" és meg hozzá egy kis hitelből egy lakást, ahol most ingyen lakhatnék..."
Alapból hülyeség általánosítani.
Án pár hónapja vettem fel lakáshitelt úgy, hogy nyomom mellette a megtakarítást is. Minél hamarabb vissza szeretném fizetni. beletörleszteni stb.
Én pl. pont azon aggódom, hogy nehogy kötelezően elrendeljék azt, hogy minden hitelesnek felfüggesszék a törlesztését. Amíg van biztos jövedelmem én mindenképp szeretném fizetni, mert azért vettem fel, hogy visszafizessem.
Biztosan van ilyen is, mint akiről te beszélsz, de kár általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!