Nem kéne engedélyezni a fegyvervásárlást-és tartást?
Figyelt kérdés
Az állam is jól járna mert lenne bevétele.2020. ápr. 2. 15:06
4/24 anonim válasza:
Engedélyezve van. Csak kellenek hozzá papírok.
De ha nem kellene hozzá te mennyire örülnél neki, ha pl Rikárdó a gyilkos pedofil amint kikerül a böriből egyből vehet fegyvert?
Meg minden 8 általánossal rendelkező büntetett előéletű tarthatna otthon papírok nélkül legálisan?? Akár a te családod közelében is. Nyugodtan aludnál este? Magára mernéd hagyni a kislányodat?
5/24 anonim válasza:
Én nem szeretném, ha engem USA-módra huszadmagammal bárki is lelőne a bevásárlóközpontban. Nem.
6/24 anonim válasza:
Nem nincs hagyomanya , a bűnözők megszerzik így is feketén . A rablást kifosztást bűnöző magatartast kellene súlyosan szigoritani mint Texas vagy orosz módszerekkel . Bizonyos esetekben kivégzés injekcióval hadiallapotban sortűzzel .
7/24 anonim válasza:
Én támgatom. Jó nem így egyik napról a másikra, de engedményeket tenni, és ha működik a dolog, további engedményeket tenni.
8/24 A kérdező kommentje:
Nyilván bizonyos korlátok között,és nem a büntetett személyekre gondoltam..amerikában veszik a fegyvereket ész nélkül.az a kérdés hogy ez a lehetőség nálunk miért nem adott?a fegyvernek visszatartó ereje is van.aki bűnözni,betörni stb akar,nagyobb kockázatot fog kénytelen vállalni.
2020. ápr. 2. 15:28
9/24 anonim válasza:
Akkor úgy kezdik majd, hogy az alvó nénit/bácsit kapásból fejbelövik. Attól mert nálad van pisztoly, te még nem biztos hogy meg is mered húzni a ravaszt.
10/24 anonim válasza:
Attól nem tartasz, hogy a hülye kérdések feltevőit is lelőnék...???
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!