Miért veszi mindenki szentírásnak, hogy a járvány június-júliusban tetőzik, csak mert a Kormány azt mondja?
Tök egyszerű, benyögték a legrosszabb szcenáriót amiből csak jól jöhetnek ki:
-Előbb vége: Óriási királyok vagyunk, hogy így kezeltük a járványt
-Júliusban van vége: Mi megmondtuk, hogy ekkora lesz vége.
Win-win.
Kell mondani egy bíztató időpontot. 2-3 hónapot még nem okoz akkora feszültséget az emberekben. Aztán utána még egy hónap, még egy...
Donald Trump is azt mondta, hogy Húsvétra túl akar lenni rajta és mégse lett.
Az a baj, hogyha engedünk rajta mert már "csak" napi 10 fertőzött lenne akkor ugyan ott vagyunk mint ahonnan indult március középén.
Nyárra a gazdaság miatt biztos engednek valamit.
A megváltást a kész vakcinák fogják jelenteni!
Szerintem csak azután lehet menni nyaralgatni.
Kicsit irigylem azokat, akinek most a nyaralás a gondja.
Szentírásban meg ne vegyen senki semmit max. a Szentírást.
Találgat mindenki az egész világon, a kutatók is.
Nagyon sokféle forgatókönyv képzelhető el, mint egy ezerágú villa.
#25 Ha másik kérdésnél kérdőre vontak, hogy honnan vetted ezt, akkor mi lenne ha válaszolnál rá? Ki, mikor és mit mondott PONTOSAN amiből ezt amit kérdeztél, azt levontad? Ide is nyugodtan válaszolhatsz meg oda is.
Mert nyilván nem csak úgy hallottad mikor valaki azt mondta, hogy ezt mondták és te meg rögtön el is hitted, hogy tényleg így is volt, ugye?
Nem három hónap múlva van, én MOST kérdezem hogy TE honnan vetted. Mert TE írtál ki kérdést és nem én. Majd ha én állítok valamit akkor te kérheted tőlem hogy igazoljam valamivel.
Szóval honnan vetted ami a kérdésedben szerepel hogy "Miért veszi mindenki szentírásnak, hogy a járvány június-júliusban tetőzik, csak mert a Kormány azt mondja?" vagy amit az előbb állítottál, hogy "Most meg már az van, hogy május 3.-án tetőzik. "
Nem három hónap múlva kérdezem, most várom a válaszodat.
HOL, KI és MIT mondott PONTOSAN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!