Vajon ha Tarlós lenne a polgármester akkor is kapott volna támogatást Budapest Sorostól?
Akkor azt hangoztatta a Fidesz, hogy ha nem Tarlós lesz a polgármester, akkor megáll az élet.
Hát nem állt meg, és ezért szavazok az ellenzékire 2022-ben!
#1 (az hogy nem állt meg az élet meg aközött, hogy jobb Budapesten élni szerintem elég nagy a különbség, szóval én Karácsony regnálását akkor nevezném sikeresnek ha jobban javulna a Budapestiek életkörülménye, mint 2019 előtt)
A kérdésről mit gondolsz?
Szerinted ez politikai állásfoglalás, hogy aki velem van az kap pénzt vagy tényleg csak véletlen, hogy a szülővárosának és nem a szülőhazájának adja a pénzt?
A Stop Soros kampány után mit vártok?
Elmondjátok mindenféle szemétnek, utána meg a pénzére ácsingóztok...
#6 ha a magyarok érdeklik akkor simán vehet valamelyik szervezete maszkokat, védőfelszerelést és szétosztják Magyarországon (ezzel nem a kormányt támogatja) ha az emberek, mert akkora filantróp akkor vannak nálunk lényegesen rosszabbul álló országok is ahol tényleg elkél az anyagi segítség is. (most 1 millió euró még Budapesten is csak az éves költségvetésük 0,1%-a, nem ez fogja őket megmenteni)
De ez, hogy Budapest pénzt kap szerintem nehezen értelmezhető másképp mint politikai állásfoglalás ami meg a nem túl elegáns hozzáállás ilyen időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!