A kormány most miért nem maximalizálja 800 Ft / négyzetméterbe az albérletárakat?
Mi köze a kilakoltatásnak az árakhoz?
Nem arról szólt a kérdés,hogy aki nem fizet,azt ne rakják ki,hanem arról,hogy mondjuk ne a CSOK által felveretett albérleti árakon adják ki a lakásokat egy vészhelyzet idején.
Ha mondjuk egy pár egyik tagjának megszűnik a munkahelye,akkor is tudják fizetni a másik keresetéből még nem talál új melóhelyet vagy nem lesz valahonnan több bevételük.
Nem mindenki tud hazaköltözni a szülőkhöz.
Van,akinek nincsenek élő rokonai sem.
Vagy az albérlet,vagy az utca.
Diktatúra az lenne,ha kötelezné az állam a felesleges lakással rendelkezőket,hogy mások ingyen lakjanak a lakásaikban.
Az adórendszert is az állam határozza meg.
Bármilyen területet szabályozhat adókkal.
Arról ne is beszéljünk,hogy rengetegen eddig is feketén adták ki a lakásaikat.
Ha nincs egy ilyen vészhelyzet,ez a rendszer amúgy is összedőlt volna.
Szóval én dolgozzak, amíg a bérlőm hereverézik? Mi vagyok én a bérlőm csicskája?
Naponta kapok állásajanlatokat, mint például Tescoban árúösszekészítő bruttó 300, nettó 200ért. Nemcsak másik lakásba lehet menni és más bérlő jöhet majd az enyémbe. A bérlő is kereshet másik állást, ha az övé megszűnt.
Persze egyszerűbb a tévét nézni és élősködni. Még jó, hogy nálam feltöltőkártyás áram van...
Itt ha nincs pénz nem lesz hűtő, világítás, Tv, internet és facebook sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!