A kormány által kihirdetett vészhelyzet meddig tart?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy Orbán Viktor most behozta ezeket a "védelmi pontokat", hogy "megvédje" a gazdaságot, és az is köztük van, hogy a kilakoltatásokat felfüggesztik. Na, most nekem az a problémám, hogy nem tudom valójában meddig is tart ez a vészhelyzet, amit előrendeltek, mert elvileg csak addig vannak a kilakoltatások felfüggesztve, amíg vége nem lesz a vészhelyzetnek. Valahol azt írták, hogy június 30., de máshol pedig azt, hogy ez már most csütörtökön le fog járni, és akkor azok a védelmi pontok, amiket Orbán bevezetett, semmisek lesznek. Most, hogy van ez? Valaki eligazítana?2020. márc. 24. 16:07
3/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy CSAK komoly válaszokat kérnék... Nem veszekedés céljából írtam ki ezt a kérdést...
2020. márc. 24. 16:15
4/13 anonim válasza:
Addig tart, ameddig a kormány vissza nem vonja.
De természetesen pl. a kilakoltatási moratóriumot vagy bármi egyéb intézkedést a veszélyhelyzet fennállásától függetlenül is visszavonhat bármikor.
6/13 anonim válasza:
es mióta tarta a veszelyhelyzet
7/13 A kérdező kommentje:
Szóval, most lejárt ez a 15 napos vészhelyzet, de az ellenzék tegnap az újraszavazásnál levoksolta, szóval ha most lejár, akkor még mindig érvényesek maradnak a vészhelyzeti "pontok", amit Orbán be vezetett? (Ezt elfelejtettem hozzátenni a kérdéshez)
2020. márc. 24. 16:25
8/13 A kérdező kommentje:
*bevezetett
2020. márc. 24. 16:26
9/13 anonim válasza:
Én úgy tudom 15 napig,március 11-től,tehát elvileg 26-áig.
De lehet 12 éjféltől élt,akkor 27-ig,utána pedig újra meg kell hosszabbítani.
De gondolom megfogják,sőt többször is,mert több hét lesz,mire lecseng a járvány.
10/13 anonim válasza:
NEM JÁR LE A VESZÉLYHELYZET!
Hányszor kell ezt még leírni?
A veszélyhelyzet határozatlan ideig tart, addig amíg a kormány vissza nem vonja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!