Van itt köztetek aki már nagyon megbánta, hogy korábban nem ment ki végleg külföldre?
Igen.
Én megbántam.
A külföldön elért keresetemből most lenne tartalékom(nem Magyarországon hanem "ott").
A hazaiból most nincsen.
Stop it. Get some help.
Azért kicsit körülnézhetnél, mert nyugaton is ugyanaz van mint itthon de pont a kivándorolt keleti vendégmunkásoktól szabadulnak meg első körben, vagy nem tűnt fel, hogy elég nagy a sor a határon, mert mióta kitört a vírus jönnek haza ezrével azok akik külföldön dolgoztak.
(amúgy ha nem csak haluzod a "gazdaságinformatikust" akkor azért itthon is elég szépen meg lehet élni, bár ha igaz akkor meg az a nagyon elszomorító, hogy egyetem után is csak ennyi eszed van)
Én. Viszont ha vége a vírusnak indulunk.
Egyszerűen nem fogunk diktatúrában élni.
Utolsó 2 válaszoló.
Analfabéta ismerőseim németben az építőiparban havi 7-800 ezret keresnek, 0 nyelvtudással.
Sokan kimennek semmi nélkül, átlag betanított munkát csinálni 4-5x ször annyiért.
Ne hasonlítsik már össze ezt a putrit a jóléti országokkal.
Az hogy mo. semmivel se jobb mint a nyugat csak a mélymagyarok álomvilága. De ők szívesen maradnak a fertőben, szóval hajrá.
#7: Pedig már simán megtehetted volna. És lehet sajnál is fogod, ha életbe lép a felhatalmazási törvény és nyílt diktatúra lép életbe. A gazdasági összeomlás miatti óriási társadalmi nyomor és feszültség pedig lehet téged is érinteni fog közvetetten azzal, hogy kirabolnak vagy megölnek amiért sok pénzed van.
Simán lehet, hogy fél év múlva itt Caracas-i meg Acapulco-i körülmények lesznek, ahol az erőszak és a rablás mindennapos lesz.
Utolsó kb a kereset 1/3-a kajával együtt. Honnan tudom? Talán mert nem egy álomvilágban élek.
Itt meg 100+ egy albérlet és 150 az átlagfizu. És akkor az még csak a lakhatás.
Ja hát a mamahotelben meg örökölt lakásban tényleg kész kánaán.
De sokan elköltöznek a faluból és inkább lakást bérelnek.
Aztán rájönnek hogy dolgozni külföldön is lehet, csak ott nem éhbért kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!