Szerintetek milyen intézkedések nem szolgálnák a járvány kezelését, de a kormány érdekeit?
Még mielőtt a fidesz megszerzi a korlátlan kormányzás lehetőségét (bár kétharmaddal a hátuk mögött eddig is megvolt kb.) szerintem tisztázni kellene, hogy mik azok a dolgok, amik egyszerűen nem tolerálhatók.
Pl. cenzúra? Katonai erőkkel való bármilyen célú akadályoztatás? Bírói rendszerbe való belepiszkálás? Adatvédelem?
11-es!
"gondolom, az igazság az, hogy vagy nincs elég teszt vagy nincs elég kapacitás"
nem, van elég teszt és van elég kapacitás is.
más az oka, hogy alig tesztelnek
# 14!
El sem hangzott az szám!
Az egész cikk full hazugság. (Láttam aznap a kormányinfót és visszanéztem a cikk után.)
De van egy másik cikk a Giro-val kapcsolatban, aminek az állításai és következtetései folyamatosan dőltek meg. Abban Szily leírta, hogy mindenki hülye, csak ő helikopter.
# 10!
Hogy válaszoljak a kérdésedre: Egyik sem.
Ha odabiggyesztesz pár alkérdést, mindenféle forrásmegjelölés nélkül, akkor csak tippelgetni lehet, hogy mire is gondoltál.
Ha valóban választ szerettél volna kapni, akkor kifejted normálisan vagy beteszel pár linket. Nyilvánvaló, hogy csak hangulatot akarsz kelteni. Az ilyen kérdések sosencsinek normálisan kifejtve, mert akkor azonnal kiderülne, hogy a kérdező tájékozatlan és valójában nem is kérdezni akar, hanem propagandát folytat.
16os: ott van az idézet tőle és a videó. Mi itt a hazugság?
"nyugodtan összevissza fertőzhetjük egymást, abból legfeljebb egy kellemetlen influenza tünetei következnek, ha valaki nem beteg egyébként"
Nem tagadhatja le se ő se te, hogy azt mondta, ami a videón van.
Megpróbálom röviden összefoglalni, a tételes felsorolásra se időm, se tér itt.
A kormány kizárólag olyan intézkedéseket hoz, amelyek a hatalmát növelik. Ám racionális, nem esztelen. Ezért ha téved, korrigál, és hoz olyan intézkedéseket is, amelyek ténylegesen a társadalom érdekeit szolgálják, de közvetetten - a figyelem elaltatásával, megtévesztéssel - valójában a hatalomnövelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!