Orbán kihasznál mindet minket?
Nos én abban a szerencsés vagy épp szerencsétlen helyzetbe kerültem,hogy a munkahelyem nem fog leállni.
Itt egy csomó gyár már leállt,algida,haribo,.... Stb,de én ahol vagyok 5000 ember dolgozik, és a cég kijelentette,hogy semmilyen vírus nem akadályozza meg őket,hogy dolgozni megessünk,a végsőkig kitart,és csak akkor áll le, ha Orbán azt nem mondja,persze pár apró lépést tett a cég.
Pl lecsökkentette a műszakot, már csak délelőtt és délután van és nem 8 hanem 6 órás munkaidő
Maradj otthon dolog amióta bejött kb azt látni,hogy sz@rnak rá az emberek ráadásul kint mászkálnak. Az iskolákat bezárták, ahol fele annyian nincsenek mint pl egy gyárba... De ahol 5000 ember dolgozik egy helyen az nem számít,mert az államnak fontosabb az a gyár ahol beszerzett bevétel van,mint az egészségünk, merthát amiből nincs pénz, mint az iskolából könnyen bezárják,de a gyár már más kérdés?!nemde? a gyárak ahol nagyon sok korosztály van már nem számít mert az Orbánnak fájó pont a kiesésünk
kihasználjnak minket mindenki menjek dolgozni, amig lehet puszta gazdaság és költsegvetés
Persze, Orbán maga az ördög és azért csinálja hogy mind meghaljatok, s egyetlen dolgozó se maradjon végül. Nyilván ez az érdeke...
Segítek: nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!