Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem hogy anya kihasznál...

Úgy érzem hogy anya kihasznál minket?

Figyelt kérdés

Lehet én is hibás vagyok de ő is!

Van vőlegényem akivel 6éve vagyok együtt.

Külföldön dolgozik, havonta érkezik a számlánkra 120. 000ft, ez az ő fizetéséhez tartozik, én kezelem!

Anya ezzel vissza él, már nem kapok zsebpénzt, már a bérletemet is magamnak kell ebből fedezni, ha rendel valami avonból akkor mondom hogy hagyja de hónapról hónapra már gáz, nekem ez is több ezer kiadást jelent.

Ígérte hogy a kutyaápoláshoz szükséges dolgok felét állja, ezt ma csináltam, és semmit nem pótolt bele.

Kértünk tőle 6.000 azt tegnap vissza kellett adnom, nem kellet kétszer mondani.

De ott van bátyám, amikor a tesóm tőle kér pénzt, ha vissza akarja adni mindig elengedi, ez miért van????

2013. febr. 12. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Költözz el otthonról, és probléma megoldva.
2013. febr. 12. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha vőlegényed van már nagy lany vagy, fizesd magadnak a kiadasaid.
2013. febr. 12. 19:56
 3/6 A kérdező kommentje:
De a bátyám sem kisfiú, 7évvel idősebb családja van, ők is jól élnek, bátyám szint úgy külföldön melózik.
2013. febr. 12. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor majd ugyanígy feledkezz meg róla, ha majd idős korában segíteni kell neki. Majd minden felmerülő költségét fizesse a testvéred, te meg csak egy kicsit adjál bele.
2013. febr. 12. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Mire küldi a havi 120 ezret? Úgy értem, miben állapodtatok meg, ebből mit kell fizetned, mire kellene elégnek lennie? Te hány éves vagy, hogy vőlegényed van, és 6 éves kapcsolatod, de zsebpénzt reklamálsz?
2013. febr. 15. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugy tünik, hogy egy nagy összevisszasag uralkodik a csaladi kasszatokban, es ez hosszutavon megmergesiti a hetköznapokat. Vegyetek elö papirt es ceruzat: csinaljatok havi költsegvetest. Az edesanyad jogosan varja el a felnött lanyatol, hogy aranyosan beszalljon a költsegek teritesebe. Kie a kutya? Akinek a tulajdona, az allja (teljes egeszeben!) a kutyaapolasi cikkeket. Ha mar 18 eves elmultal, es nem jarsz egyetemre, ill. munkanelkülikent otthon elsz, akkor az edesanyadnak NEM KÖTELESSEGE, hogy zsebpenzt adjon neked. Viszont ha az edesanyad sajat reszere rendel AVON-os termekeket, fizesse ö. A rezsi fix költsegeket osszatok el annyifele ahany szemely a közös haztartasban el, a többit tulajdonjog szerint (kutya), ill. a szemelyes költsegeit mindenki maga allja (pl. buszberlet, AVON-kremek, stb.) Az elelmiszer vasarlasokat, amik a közös etkezesekhez lesznek felhasznalva szinten aranyosan osszatok fel. Ha az anyukad a batyadnak adott kölcsönöket nagyvonaluan elengedi - ha fajdalmas is a szamodra - , ebbe nincsen beleszolasod, mivel az ö SAJAT penzeröl van szo. Nem fair veled szemben, de megteheti.
2013. febr. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!