Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megfelelően kezeli e a kormány...

Megfelelően kezeli e a kormány a koronavírus helyzetet?

Figyelt kérdés
Jó azt gondolom hogy az ellenzék szerint nem, (minthogy azok mindent ész nélkül elleneznek) de arra vagyok kíváncsi hogy az általában ki mit gondol
2020. márc. 18. 22:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
19-es nem egy politikus olyan fontos, hanem azt nem kockáztatja meg, hogy lebetegitse a többit is, akár OV-t.
2020. márc. 19. 00:44
 22/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem, csalódtam. Nem jelentettek be új stadion építést, pedig Kaposvárnak kéne egy.

Amúgy meg csak 58 ember fertőzótt, nincs itt gond.

2020. márc. 19. 02:36
 23/39 anonim ***** válasza:
0%
A lehető legrosszabbul kezeli.
2020. márc. 19. 06:00
 24/39 anonim ***** válasza:
50%

A kormány igen az emberek nem.....

En pl tegnap 1 szer mentem ki a lakásból. Vettem kenyeret tejet felvágottat (reggeli vacsora) meg elmentem asszonyert kocsival hogy ne keljen bkk val hazajonnie....

2020. márc. 19. 08:21
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlenül. Az egyik unokám a román határ melletti kórházban orvos. Még a sürgősségin dolgozóknak sincsen védőfelszerelésük.

A másik unokám kamionos. Egy hete jött haza Olaszországból. Azonnal házi karanténba helyezték. Ő 2 hétig nem hagyhatja el a lakását ( kétnaponta ellenőrzik a rendőrök). A felesége viszont oda mehet, ahova akar. De az egy hét alatt egyiküknél sem végezték el a tesztet, mert nincsnek tüneteik.

2020. márc. 19. 08:43
 26/39 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is a kormány jól kezeli a körülményekhez képets, az emberek viszont segghülyék. Ugyanúgy élik az életüket, és szarnak a kérésekre.
2020. márc. 19. 08:47
 27/39 anonim ***** válasza:
7%

# 25!

Jelenleg a teszt a korai fázisban nem mutat ki semmit, tehát nincs értelme tesztelni. Ha letesztelik és egészségesnek tűnik, majd mehet az útjára, az sokkal nagyobb baj, mintha feleslegesen ülne otthon.

De az asszonyt is otthon kellett volna tartani.

2020. márc. 19. 09:45
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
27es: doktor úr! Nahát, hogy mennyi orvos írogat a gyk-ra! Milyen érdekes, hogy Pintér belügyminiszter urat rögtön letesztelték annak ellenére, hogy nem volt semmi tünete. És milyen érdekes, hogy külföldön folyamatosan tesztelik azokat, akik fertőzöttekkel voltak kapcsolatban. Dehát nekik nincsenek ilyen okos orvosaik, mint nekünk a 27es! :)
2020. márc. 19. 09:53
 29/39 anonim ***** válasza:
Most berszéltem Hamburg mellett élő németekkel. Azt mondják, náluk sincs szájmaszk még az orvosok nagy részének sem (viszont a háziorvosi rendelő üres volt), az üzletekben csak korlátolt mennyiségű árút vásárolhatnak és állítólag Bajorországban sokkal rosszabb a helyzet.
2020. márc. 19. 10:36
 30/39 anonim ***** válasza:
71%
kezelhetnék sokkal jobban is. Nincsen meg a kölcsönös bizalom. A kormány, az Operatív Bizottság félrebeszél, kitérő, semmitmondó válaszokat ad nagyon sokszor. Valamit nagyon titkolnak.
2020. márc. 19. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!