Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr milyen nagy bejelentést fog tenni holnap?
Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 23:43
1/10 anonim válasza:
Mindenki meghal. :D
Nézd ennél rosszabb úgysem lehet.
(Ne aggódj! Nem lesz baj.)
2/10 anonim válasza:
1-es válaszoló: én tartózkodnék a helyedben az ilyen kijelentésektől, mert a végén még a sitkón leszel karanténban...
3/10 anonim válasza:
Gondolom a legmagasabb rendkívüli állapot fokozatot akarja ő is bevezetni mint a szomszédos országok. Más nem igen jut eszembe
4/10 anonim válasza:
Bejelenti, hogy országos szinten hétfő van.
5/10 anonim válasza:
"1-es válaszoló: én tartózkodnék a helyedben az ilyen kijelentésektől, mert a végén még a sitkón leszel karanténban..."
Pedig én bíztam benne hogy érteni fogják a rossz humorom... A végén még mindenkit meg is nyugtattam hogy nem lesz semmi baj. Bár ahogy az ellenzéki sajtót elnézem.... :/
6/10 anonim válasza:
Bejelenti, hogy felveszi a prof nevet is.
7/10 anonim válasza:
Először szomjanhalunk, utána éhenhalunk, végül mindmeghalunk, és még munkánk sem lesz... 😕
8/10 anonim válasza:
Bevezeti a kemény diktatúrát kényszerűségből, csak a mi érdekünkben.
9/10 anonim válasza:
Mindjárt 3 percen belül bejelent valami újat, talán lemond!
10/10 anonim válasza:
Komolyan mondom, ha nem lennél itt a fórumon a Mihályozós kérdéseiddel, már hiányoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!