Miért hagyták cserben a lengyelek Dr Orbán Viktor Mihály magyar miniszterelnököt március 15-ére?
Figyelt kérdés
Nélkülük el is marad az egész ünnep, ez elég visszás.2020. márc. 8. 14:07
1/9 anonim válasza:
ennyire tartják!
még az ingyen út + kaja-pia sem tudta őket meggyőzni :D
2/9 anonim válasza:
Féltek, hogy az itteni irániak rájuk prüszküli a koronájuk. Érthető. Viszont így megmarad nekünk a krumpli! 😁
3/9 anonim válasza:
A koronavírus miatt marad el, de ennek csak örüljetek, hiszen nem ég be megint az ellenzék, hogy rájuk pár 100 ember kiváncsi Orbán előtt meg 10 ezres tömegek vannak.
4/9 mindentudó99 válasza:
Legalább az ilyen kérdéseknek örülhettek a baloldalon. Más úgy se maradt. Legalább most már a határon túli magyarok után a lengyeleket is lehet utálni.
5/9 anonim válasza:
#3 elvtárs ez nagyon erőltetett, tekintve, hogy még egy békamenetet se sikerült összehoznia bájerzsóti elvtársnak, pedig nagyon ígérgette, hogy megverik a rabszolgatörvény tüntetőket. Pedig drukkoltam, hogy sikerüljön zsótinak, én jót szórakoztam volna. De nem sikerült :(
6/9 mindentudó99 válasza:
Nagylelkűen lemondta az ellenzék is. Így nem kell égni hogy 150 en mennek el egy pl lmp-s megemlékezésre.
7/9 anonim válasza:
lehet ha ráigérnek még 1 zsák krumplit akkor jönnek...
8/9 anonim válasza:
Nyugi, így is megy majd, aki úgy éri, mennie kell hozzá.
9/9 anonim válasza:
Egyeseknek az agyára ment a dolog, mások orbán doktor professzor mihályoznak :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!