Orbán és a lengyel elnök ünnepi beszédét közvetítik élőben?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hol?2019. márc. 15. 09:28
1/6 anonim válasza:
Én nem fogom megnézni, mert unom már a frázis-pufogtatásokat, amik nincsenek valós tartalommal megtöltve...
De beütöd a port.hu-t, aztán hajrá!
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg a "köz"tévén és az összes fideszes pártcsatornán. De engem nem érdekelnek a gyűlöletkeltő választási beszédek egy nemzeti ünnepen, így kihagyom.
4/6 anonim válasza:
M1, TV2, 888, Pesti Srácok, Origo.
5/6 anonim válasza:
Elmondom én neked, mi lesz benne: migráns, Soros, Brüsszel, nem hagyjuk, megvédjük, keresztény magyar, magyar keresztény, mimagyarok, kvóta, kényszerbetelepítés.
Ami nem lesz benne: Petőfi, Kossuth, 1848, március 15.
Most megtakarítottam neked egy csomó időt, mert nem kell megnézned.
6/6 anonim válasza:
Hogy jön ide a lengyel elnök?
Már csak tényleg azok fogják a pártját?
Nem csodálom...
Egyébiránt nem Sorosozni, meg Junckerezni, meg migránsozni kellene, hanem Petőfiékről beszélnie valamit, ha van egyáltalán erről mit mondania, ha meg nem, akkor inkább csöndben lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!