Forradalom? Háború? Mit gondolsz? (lent)
Szerinted, lehetséges hogy legyen Magyarországon forradalom?
Hihetetlen, hogy kezdenek érvényesülni BIZONYOS koncepciók,és egy mosott agyú,gondolkodni képtelen, fogyasztói társadalom jön létre. Minden és mindenki részt vesz abban, hogy ez kialakuljon a politikától kezdve a médiáig..
Miért nem látják ezt az emberek?
Annyira elszomorít, dühít,felháborít..
Mit gondoltok, lesz még aki azt fogja mondani, hogy ELÉG?!
Tuti hogy lesz.
De nem itt MO gon kezdődik, hanem nyugat Eu ban.
Őket nem tudja a nagytőke úgy vezetni mint minket, és ott nagy buli lesz hamarosan!
„”Voltaire válasza:
Én azt hittem, hogy a kapitalizmus kimúlását várni 89 után hivatalosan is kínos lett.””
Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy esetleg csak tetteted?
Hol van a világon ma már klasszikus kapitalizmus, ahol a tiszta verseny és a kereslet-kínálat elmélete határozza meg a gazdaságot?
Globális imperializmus van, amikor néhány monolpol a politikától megvett jogokkal rendelkező multitőke uralja a világ gazdaságot. A kereslet és kínálat lokális tényezőjét meg teljesen átvette „ ahol rabszolgákat találok ott termeltetek, és majd oda viszem ahol van pénz elmélet. Csak hogy ez nem fenntartható és a saját anomáliája öli meg. Az az, ha elviszed az olcsó munkaerő irányába a termelést akkor ahol magas volt a fogyasztás ott visszaesik mert nő a munkanélküliség és csökkennek a reálbérek.
Ezt a hatást az állandó „ kényszernövekedéssel” küszöbölték ki eddig, de ennek vége.
De ha ezt nem vagy képes megérteni, az komoly probléma „ a számodra”.
A kérdés, hogy mikor..
Szeretnék én is majd tenni valamit. Nem Magyarországért, hanem a változásért.
Habár nem is biztos, hogy ez rá a helyes kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!