Mi alapján döntik majd el, ki kaphat lélegeztetőgépet és ellátást és ki nem?
Ugyanazokat a szempontokat kell itt is figyelembe venni, amit tömegkatasztrófa/tömegbaleset esetén. Ezek laikus számára néha esetleg furcsának, akár kegyetlennek hangzanak, de az orvosi etikett elég egyértelmű.
Utána lehet rendesen nézni, bár a kérdéseddel szerintem csak hangulatot akarsz kelteni (főleg az utolsó hozzászólásod alapján), de egyébként a fiatal, életerős felnőtt szokott az első lenni. Nem, bőrszín, hány gyerek, stb. olyannyira nem számít, hogy ilyen információik (gyerekszám) nincsenek is.
Jézusom, már megint egy összeesküvés-elmélet hívő.
Remélem, titeket jól megbüntetnek majd pánikkeltésért. Ugye vágod, hogy most azt nagyon keményen veszik?
"És a NER-esek valószínűleg nem közkorházba fognal menni ha megbetegszenek."
Más nem nagyon van. Ilyen-olyan rendelők mint égen a csillag, de rendes kórház hány van, kettő? Mármint olyan, ahol nem csak szülészet-nőgyógyászat van vagy plasztikai sebészet. Lehet én vagyok lemaradva, de kettő ilyenről tudok és azok se nagyok.
Ezt a kamu hírt.:D
Az én kollégám egy sarki gyroszosnál látta múltkor Orbánt, hogy tolakodott és még kedvezményt is kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!