Borkai Zsolt úr életét tönkretette az "Ördög Ügyvédje" teljesen? Kaphat kártérítést a bíróságtól emiatt?
Figyelt kérdés
2019. nov. 27. 16:51
2/9 anonim válasza:
A bíróságtól miért kapna kártérítést, ha az ördög paripa tette tönkre?
3/9 anonim válasza:
Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy azok kapnak-e kártérítést, akiknek a pénzén ez a jóember prostizott.
4/9 anonim válasza:
Én olyan kis gonosz vagyok, hogy csak azt tudom ki nem kap majd kártérítést. Lackner úrnak biztos nem jár.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy ügyvéd karrierjét már tönkretette az a videó. Sajnos bárki megzsarolható és bárkinek az életét tönkre lehet tenni egy szexvideóval.
2019. nov. 27. 17:49
6/9 anonim válasza:
"Egy ügyvéd karrierjét már tönkretette az a videó."
Jajj szegény ügyvéd. Mit gondolsz az Audi-s telekügylettel hány milliárddal károsította meg a korábbi tulajdonosokat? Hmm? Hány embert tehetett tönkre? Tényleg szívemből sajnálom a karrierje miatt.. :D
7/9 anonim válasza:
Lyukas zoknis úr bekokózva, prostizva...
A btk szerint nem igazán kártérítés hanem börtön illetné......
8/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen sajnálom egy kicsit. De aztán arra gondolok, velem ugyan mit tudna kezdeni az ördög, vagy az ügyvédje?
9/9 anonim válasza:
Akik védik ezt a zsivàny, tolvaj, gazembert azoknak üzenem, hogy nyaljàtok ki a fenekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!