Megválasztanátok miniszterelnöknek?
Legfontosabb programpontok:
- egészségügy támogatása, kórházak teljes körű felújítása, normális ellátás,
- sportolók milliós fizetéseinek elvétele,
- állatkínzás szigorú szankcionálása,
- nők, gyerekek fizikális bántalmazásának szigorú szankcionálása.
se stadionok? se mutyi? se haverok?
NEM!
A 3. pont felesleges. Nem nyugdíjas állás a focista, 40-50 éves korára kb el is van felejtve és semmire nem jó már. Aktív évek alatt kell félre rakni.
Így valahogy nem szimpi.
Javasolnám továbbá a politikusok átvizsgálását és azt, hogy átnézetnéd a külföldről idetelepültek jogosultak-e a nyugdjíjra. Pl akik 300an vannak egy hàztartásban azok nyílván nem élnek ott életvitel szerűen. Ezzel az intézkedéssel milliárdokat tudnál spórolni. Ebből még próbálkozhatnál az úthálózat fejlesztésével.
Valamint a szingliknek is jó lenne ha lehetne valami lakás támogatás vagy valami, mert ha a semmire nem nősülök meg és veszek a nyakamba 3 gyereket úgy hogy még pl a szüleimnél lakok, mert nincs saját házam, akkor nem is lesz.
Én is az vagyok aki szerint a kutyámnak is kellene adni fizetést, mert ő is játszik a labdával. De most a színészeket se szidjuk, se az énekeseket, pedig ők is ugyan úgy keresnek. Nem vagyok foci rajongó, azt se bánnám ha nem lenne, de ettől függetlenül tudom reálisan nézni a dolgokat. Valakinek ez okoz örömet, olyan neki, mint nekem a sorozat vagy egy jó film. (csak ugye több a fociban a színészet)
Ha egy focista már kiöregedik lesérül vagy bármi annak annyi. Aktív éveiben ha kap 1 milliót mert szórakoztatja a rajongóit hát felőlem ez ne legyen akadály. Sok más dolog van amibe bele lehetne kötni.
Ha a focistákon akarunk spórolni akkor felesleges milliárdos stadion mindenhová, ha egyszer nincs normális foci, nem a stadiontól lesz a tudása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!